ODLUČNI I NEPOKOLEBLJIVI: Koja četiri horoskopska znaka ne veruju u kompromise u ljubavnim vezama?

Oni nisu ti koji lako odustanu, iako znaju da se veza ne može u potpunosti razviti bez prilagođavanja, ali jesu oni partneri/ke koji ne veruju u uspostavljanje i poštovanje kompromisa u ljubavnim vezama.

Bik

Bikovi mogu da budu prilično odlučni i nepokolebljivi, čak i kada su u pitanju njihove veze. Kompromis može biti prilično težak za njih. Bik jednostavno voli da se stvari razvijaju onako kako oni to žele. Često unapred nepokolebljivo ulaze u situacije. Njihova tvrdoglavost obično uzrokuje da njihovi partneri prekinu komunikaciju.

Lav

Sa svojim ponosom Lav je težak partner za traženje kompromisa i sklapanje dogovora. Imaju različite metode rešavanja situacija, a protivljenje tim načinima može da učini da se osećaju manje zadovoljnima. Lavovima je zapravo teško da tuđe potrebe stave ispred svojih. Čvrsto veruju u ono što misle i učiniće sve kako bi nahranili i održali svoj preveliki ego.

Škorpija

Škorpije imaju tendenciju da se drže svojih odluka, čak i kada je reč o romantičnim vezama. Obično je njihova tvrdoglavost posledica njihove potrebe za stabilnošću i fobije od promena, zbog čega teže postižu dogovore i kompromise. Nepokolebljivi su i ne menjaju svoje ideale ni zbog koga.

Vodolija

Vodolije su tvrdoglave. Veruju da su u odnosima jače i dominantnije zato što ostaju "čvrste" u rizičnim situacijama. Na taj način uspostavljaju kontrolu u svojoj zajednici, ne vodeći računa o partnerovim potrebama.

Zbog nespremnosti da promene svoj pristup, oni takođe deluju hladno i arogantno u odnosima.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još