ZALJUBLJENA SAM, ALI NIKAD NEĆU STATI NA "LUDI KAMEN": Jasna Milenković Jami iskreno o ljubavnom životu

Za najnovije izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" govorila je popularna pevačica Jasna Milenković Jami. Ona je odabrala Skadarliju za lokaciju jer u njoj ovo mesto budi posebna sećanja.

- Prelepe uspomene me vežu za Skadarliju. Kao mala sam šetala i gledala zaljubljene parove i maštala da ću jednog dana i sebe videti tako. I to se desilo, tu sam upoznala svoju najveću ljubav. Sećam se da sam od njega dobila na poklon parfem. U pitanju je Angel (Anđeo) koji je i dalje moj omiljeni. Ovde su mi se desili najlepši i najmlađi poljupci. Ovo mesto ima neku magiju za ljubav - rekla je Jami dodala:

- Dešavale su se ljubavi i u kafani. Tako se ljubav potvrđivala. Mi smo stavljale muškarce na test u kafani, ako ga prođe, onda je on pravi.

Jami je odgovorila i na pitanje da li je nekada činila nešto loše zbog ljubavi.

- Nikada ništa nisam činila loše stvari zbog ljubavi. Ja sam osoba koja voli ljude nesebično. To je i smisao života. Ja bez ljubavi ne mogu da živim.

Pevačica je objasnila i da je zaljubljena, ali da ne živi sa svojim partnerom, niti je želela da otkrije njegov identitet.

- Zbog toga i trajemo... Mnogo se volimo, nemamo kad da se svađamo, zajedno smo kad želimo i nemamo nikakvih problema. To je tajna ljubavi koja traje. Ako si stalno nekome nad glavom, tada ljubav puca! On je uvek za mene dostupan - rekla je ona, a na pitanje novinara da njen muškarac nije možda oženjen, pa ga skriva - Jami je kroz osmeh zapevala stihove svoje pesme "Eh da si moj da nisi njen, da nisi njen i oženjen", i tako ostala nedorečena.

Pevačica ne veruje u brak i zato se nikada nije udavala:

- Nikada u životu nisam stala na "ludi kamen" i neću ni u budućnosti. Ne verujem u papir. Verujem u ljubav, u odnos i u razumevanje. Nekako kad se desi taj papir, sve se upropasti. Danas je brak malo biznis, nisu više brakovi onakvi kakvi su nekad bili - zaključila je Jami.

Izvor: Pink.rs
Foto: jamiofficial/Instagram

Pogledajte još