MIR PRONAŠLI POD OSTROGOM: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nakon gubitka bebe u tajnosti posetili sveto mesto

Mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović krajem maja izgubila je bebu u petom mesecu trudnoće, a ove tužne vesti objavio je njen dečko fudbaler Nemanja Gudelj.

Nakon ove tragedije ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović ugasila je društvene mreže, a u javnosti je prvi put viđena na stadionu u Mađarskoj gde je bodrila Nemanju tokom meča za osvajanje Lige Evrope.

Nakon pobede "Sevilje", Anastasija je doputovala u Beograd, ali se kod kuće zadržala kratko jer je sa Nemanjom uputila u Trebinje, rodno mesto njegovog oca.

Sada se na Instagramu pojavila fotografija na kojoj se vidi Anastasija ispred manastira Ostrog u Crnoj Gori. Ona i Nemanja su u tajnosti posetili ovo sveto mesto želeći da pronađu mir nakon bolnog iskustva koje su preživeli.

Sliku sa Anastasijom podelila je jedna devojka koja se fotografisala sa njom i tako otkrila da je pevačica posetila manastir Ostrog.

Podsetimo, Cecina ćerka u nedelju je uslikana na aerodromu prilikom dolaska u Beograd. Sa njom u društvu, pored Nemanje, bili su i njegov brat Dragi i njegova devojka.

Foto: bozana_pudar/Instagram

Izvor: Blic.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još