POSLE SVEGA ŠTO SMO IZGOVORILI, NAŠ ODNOS NIJE IMAO PERSPEKTIVU: Maja Marinković iskreno o krahu ljubavne veze sa Filipom Carem (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je učesnike "Zadruge 6", Maju Marinković i Bilala Brajlovića.

Maja je govorila o svom odnosu sa Filipom Carem.

- Kada govorimo o Filipu Caru, mnogi smatraju da si bila iskrena kada si govorila o svojim emocijama, mnogi zbog toga ne veruju u tvoje emocije prema Bilalu - rekao je voditelj.

- To je istina sve. Kada mi je deka preminuo i kada mi je izgovorio neke stvari koje su monstruozne, i ja sam njemu. Izvinila sam se njegovom ocu iskreno. Ja sam samo uzvraćala, naročito kada mi neko dira porodicu. Kada mi je bio rođendan i kada mi je izgovorio sve ono, toliko mi se zgadio. Nemam nijednu trunku emocije. Drago mi je zbog ovoga sa Bilalom. Želela sam sve ovo, nadam se da će i opstati - govorila je Maja.

- Da li biste bili zajedno da je recimo Filip slobodan i da nije zaprosio Aleksandru Nikolić? - upitao je Tanasijević.

- Ne gledam u budućnost, ali ne. Takav odnos posle svih reči koje smo izgovorili ne može da ima nikakvu perspektivu. To je završen odnos, to je sve sad juče - kazala je Marinkovićeva.

- Koliko tebe pogađaju ove teme oko Cara? - upitao je voditelj Brajlovića.

- Znam ko sam i šta sam. Ne dotiču me te priče - kazao je Bilal.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još