NISMO KUME, NITI SMO IKADA BILE: Ana Ćurčić i Milena Kačavenda stavile tačku na tridesetogodišnje prijateljstvo

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda, dugogodišnje drugarice i kume, od kada se završila šesta sezona "Zadruge" u žiži su javnosti zbog izjava koje su, kako kaže Ana, bile kontradiktorne.

Kačavenda je demantovala nedavne navode da je uzela novac od Aninih fanova i detaljno objasnila šta se dogodilo sa grupama koje su se bavile malverzacijama.

Na samom početku objasnila je zašto se ponovo uključuje u temu "Zadruge" iako je rekla da je ovo za nju prošlost.

- Želela sam da se povučem, ali morala sam da se javim danas zbog svih navoda. Biti drugo mesto nije mala stvar u onom leglu zmija. Da nije bilio mene, ne bi bilo Ace Bulića i ne bi Ana osvojla toliko glasova. Sve je to jedna velika istina! Za sve njene kontradiktornosti, ja sam mesecima radila. Možda jesam preterala, možda sam bila ostrašćena kako je rekla, da sam htela da ga uništi, jesam... Ali, mnogo toga nije tačno. Ono što je spomenula kod Šopićke, rekla sam joj privatno a ona je to rekla javno, zato ću ja sada morati da spomenem. Ja sam bila drug do kocke i do zadnje kapi krvi. Od danas, sve što bude rečeno a da nije istina, zakonski ćemo rešavati. Ja nisam profesionalni PR ali očigledno mi nije išlo toliko loše, maksimalno sam se trudila - govorila je Milena i nastavila:

- Za novac i za one priče ja prvi put čujem. Ja ne znam ko su ljudi iz grupe "Feniks", niti sam učlanjena u te grupe. Meni su Aca Bulić i Anina ćerka rekli da su u pitanju prevaranti, te sam sve blokirala jer me takve stvari ne interesuju. Nakon toga nastala je grupa "Lavice", a o Hristini iz Bujanovca, govoriću posebno. Bila je plaćena za to što je radila a ja to nisam ni znala. Poslednje dve nedelje, ta grupa je radila protiv mene. Osuđivali su me, na primer, zašto sam rekla da Bulić ima suprugu kod kuće, jer to šteti Ani... Na kraju sam bila blokirala i izbačena iz te grupe. U jednom momentu su govorili da mi je loš odabir za haljinu... - nastavljala je Milena.

- Mislila sam da sam zaslužila jedno "hvala", od Ane a koje nisam dobila. Ta neka iz Bujanovca ispada da je bitnija od kume koja je tu 30 godina. Novac nikada nisam uzela, a jednom kada sam na Instagramu napisala da ukoliko neko želi da joj pošalje poklon, da se obrati meni, njena ćerka me je zamolila da obrišem jer ispada da prosim. Neka mi neko da potvrdu da sam uzela novac - izjavila je Milena.

Podsetimo, Ana je u emisiji "Narod pita" na pitanje da li joj je Milena kuma, nakon kratke pauze rekla samo: "Hajmo na neku drugu temu", što je Milena sada javno prokomentarisala.

- Evo, reći ću i ja šta imam. Ona je imala dramsku pauzu od 20 sekundi na to pitanje. Evo, ja kažem, Ana i ja nismo kume, niti smo ikada bile - izjavila je Milena.

Nakon Milene i Ana se oglasila na svom profilu na Instagramu.

- Ja Milenu poštujem, ne znam šta se desilo. Trebalo je da se vidim sa njom, ali ona je odlučila da izađe javno i iznese neke informacije, mislim da je ovo tek sad preterivanje. Ja sam ostala korektna, zvala sam je, ali je ona odlučila da odradi sve na svoj način, kako je ona htela. Moj život je u pitanju i mislim da je kulturno da se poštuje ono kako ja odlučim, šta je tačno, šta nije, to je moja stvar i ja to najbolje znam. Ne osporavam da me je iko branio, zahvalna sam, ali ovo mi se ne sviđa. Problemi se rešavaju u četiri zida, ali očigledno ona ima potrebu da sve bude javno. Ja nemam potrebu za tim, nisam htela da dozvolim da novinari prave priču od ovoga, ali ona želi da odbrani sebe, iako nema za šta da se brani... Šta da kažem, pravi mi problem, ali nema veze - istakla je Ana u svom "lajvu".

U prilog tome da više nisu u dobrim odnosima, svedoči i to da se više ne prate na Instagramu.

Foto: ana_curcic_official/Instagram
Foto: milenaacademy/Instagram

Izvor: Kurir.rs/Republika.rs
Foto: ana_curcic_official/Instagram

Pogledajte još