MIRIŠE GASOVE, LIŽE NOGE: Lepi Mića otkrio koliko se razočarao u Anđelu Đuričić nakon izlaska iz "Zadruge 6" (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita" na televiziji "Pink" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je učesnike "Zadruge 6" Aleksandru Nikolić, Lepog Miću i Bojana Simića.

Lepi Mića otkrio je da je razočaran u Anđelu Đuričić otkako je izašao i "Zadruge" i video kakve fetiše ona poseduje.

- Ja sam prošle godine imao i konflikte sa Anđelon jer sam imao svoj stav. Ja sam rekao da je ona najbolja, ali među devojkama koje su se tad ponašale loše, a u spoljnom svetu da nije baš tako, ali se ispostavilo da sam u pravu. Ja sam rekao da Zvezdan nije slučajno ostavio Anu, zaljubio se u Anđelu, a ulazak Ane ga je poremetio. Rekao sam da verujem u to i podržao sam jer sam primetio da ima emocija. Ja sam se razočarao u Anđelu kad sam video da miriše nečiji prdež i liže noge, a za to opravdanje ne postoji - govorio je Mića.

- Možda su joj to fetiši - rekao je Simić.

- Razočarao sam se, u redu je intima, imali su s*ks, ali da je pokazala kako su u nečemu bliski. Smatrao sam da ona kapira neke stvari, zaljubila se, ali neke stvari... Šta je sve uradila, a ona sad povlači poteze, njega proziva, a to je jako ružno. Ona treba da se javi Moki Slavniću jer je čovek stao uz nju kao niko, ali to govori o njoj. Ja sam stao uz nju kad je njoj bili najteže i opet bih stao. Taj fetiš, to je za mene bolesno. Ona kad je izašla tek je shvatila šta je uradila i sve kritike koje je dobila od najmilijih ljudi, pa pokušava da tera kontru - nastavio je Lepi Mića.

- Nije moguće izbeći izjave nekih ljudi i klipove, ali ja nisam imala želju da gledam te stvari, ali sam čitala razne naslove - rekla je Aleks.

- Treba pogledati kako bi čovek shvatio šta treba da radi, a šta ne. Ona sad glumi Helgu koja je otresita, pogubljena je i nema osećaj za realnost. Ja bih opet stao iza nje, ali ti fetiši mi se gade i ružno je - dodao je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još