NEĆU DEČKA PO SVAKU CENU: Goga Sekulić progovorila o ljubavnom životu nakon razvoda

Pevačica Goga Sekulić progovorila je o odgajanju sina, udvaračima i poslovnom životu.

- Znam majke koje imaju po 10 dadilja da bi mogle da izlaze po gradu. Trudim se da se radnim danima posvetim detetu, već uveče sam umorna. Ako je iko izlazio, onda sam to ja. Meni je sinoć bio i provod i rad, bila je jedna lepa i pozitivna energija... Ja sam malo kasnije sazrela, uvek sam bila detinjasta, vesela sam, žena iz naroda... Moje dete voli trolu i mi se vozimo bar jednu, dve stanice... Sve se promenilo, nemam kome da se dokazujem. Treba se negovati, imati lepe stvari. Ja u zrelim godinama s detetom ne želim da se takmičim s nekim klincima... - rekla je Goga i progovorila o glasinama da je njen hit "Gaćice" prvobitno bio namenjen njenoj koleginici Jelleni.

- Ja sam se čula s Jellenom posle. Njoj nisu nudili "Gaćice", za "Ljubavnicu" znam da je nuđena Indiri. Mene je ta pesma vinula u zvezde. Meni je majka posle "Gaćica" rekla da samo još o majmunima niste pisali. Rekli su mi da im je svih skandala preko glave - priznaje Goga, a onda je progovorila o svojim udvaračima.

- Ja se ne hvalim nikad, nama je mnogo teško da opstane veza. To lako puca, ako partner nije javna ličnost. Imam mnogo udvarača, ali ja biram, imam dete, neću dečka po svaku cenu, ako se neko baš pojavi da razume moj život i da jedno drugom ne pravimo stres, onda može. S ovom pameću se više ne bih udavala. Možda neka tajna veza - kaže pevačica i otkriva čime se bavila u ranoj mladosti.

- Kao klinka radila sam na radiju u Sremčici. Meni je to kul skroz, voditeljka, glumica, pevačica... - kaže pevačica, a onda je progovorila o nedavnoj operaciji grudi i komplikacijama koje je kasnije zadobila.

- Nedavno sam radila korekciju grudi, u jednom momentu sam podigla sina i konci su mi popucali. Umesto mesec dana tri meseca sam morala da mirujem. Darko Lazić i ja smo bili kod istog doktora. Njega je negovala žena, svako jutro je dolazila iz Novog Sada. Meni su samo slali cveće, banane... Seksi biznismeni - poručila je Goga.

Izvor: Pink.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još