PRETERALA JE: Ana Ćurčić progovorila o odnosu sa kumom Milenom Kačavendom (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila učesnicu "Zadruge 6" Anu Ćurčić. Dušica je upitala Anu šta se dogodilo sa njenim prijateljstvom sa kumom Milenom Kačavendom.

- Ona je malo prešla granice, ali i da ju je ponelo sve, ima pravo. Ona je verbalno jaka, a ume svakoga da postavi na svoje mesto. Ona i ja nismo imale dogovor, nju sam tada pitala da bude uz mene, ona je pristala. Gledala sam klipove kako je Slavniće i neke zadrugare stavljala na mesto, na svoj način, ali lepo. E, onda su se desile neke stvari koje su čak i novinari "hajpovali". Ona i ja smo u dobrim odnosima, nismo se ni videle lepo, ali samo da kažem da nema veze sa parama, ona je otputovala, ali to što se desilo malo je izašlo iz okvira. Pričala je neke stvari koje nije trebalo. Ja prosto želim da kažem da je to bio njen način borbe, ali moram da napomenem da se ni ona nije slagala sa nekim mojim stavovima, ali je i dalje bila tu, možda je nekad preterala - rekla je Ana i dodala:

- Moram da dodam, moj ulazak je ostavio utisak jake žene koja će muškarcu da pokaže gde mu je mesto. Predstavila sam sebe jako, ima ljudi koji razumeju i onih koji ne razumeju, ali bilo je tu toliko stvari. Ja priznajem da se nisam snašla, bila sam kao Alisa u zemlji čuda.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još