JA SAM VOLELA NJEGA, A ON JE VOLEO SEBE: Ana Ćurčić iskreno o krahu trinaestogodišnje veze sa Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević sinoć je u emisiji "Narod pita" ugostila drugoplasiranu superfinalistkinju Zadruge 6" Anu Ćurčić sa kojom je porazgovarala o događajima u izolaciji sa Zvezdanom Slavnićem.

- Imali ste taj trenutak u izolaciji kao da ste se zamalo pomirli - rekla je voditeljka.

- Ma nije, tako je delovalo. On je tada glumio tu njegovu žrtvu, ja jesam bila tada loše. Prijalo mi je da ga zagrlim tada. Nijednog momenta nisam ušla u "Zadrugu" da bih ga vratila - rekla je Ana.

- Mnogi su govorili da je to neka vrsta, izvini na izrazu, patologije jer je to neka ljubav iz srednje škole. Da li ti je kroz glavu prošlo: "Šta bi bilo da sada pokleknem?" - pitala je Dušica.

- Ne, nikada tamo ne bih poklekla. Ne bih mogla da pređem preko toga. Ja sam volela, on je voleo sebe... To je sigurna luka, to nije ljubav. Ja sam imala tada grižu savesti što sam ušla, meni misli nisu bile svoje, ja sam se samo šaltala - rekla je Ćurčićeva.

- Ti koja ga zagrliš, plačete zajedno, pa se pitaš: "Da li sam ja sada povredila njega?" - rekla je voditeljka.

- To je ta patologija u koju sam ja uvučena. Što se mene tiče, ljubav je bila, emocija je bila. Ja radim na sebi, to nije bila emocija da mu je bilo žao. Njemu je bilo žao možda sebe... Zašto stalno potenciramo emociju i ljubav?! I ja sam satkana od emocija, pa vidi dokle sam došla. Ljudski sam prišla tada da mu skinem temperaturu. Ja sam godinama imala zaštitnički odnos prema njemu, bila sam mu oslonac. On nije imao ne znam kakav društveni život, birnula sam o njemu kao o trećem detetu, ali je pitanje šta je on meni pružio?! Ništa - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: ana_curcic_official/Instagram

Pogledajte još