OČAJAN ZBOG RASKIDA: Zvezdan Slavnić želi pomirenje sa Anđelom Đuričić (VIDEO)

Iako su bili glasni da će njihova veza opstati i nakon diskvalifacije iz šeste sezone "Zadruge", rijaliti par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić rešili su da stave tačku na svoju vezu. Njihova ljubav, po svemu sudeći, nije izdržala pritisak sa kojim se susrela nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

Nakon raskida, mlada Crnogorka je otišla u Đenoviće kod svojih roditelja, koji su, kako se neprestano pisalo u medijima, bili oštro protiv bilo kakvog odnosa sa 22 godine starijim bivšim robijašem. Međutim, Slavnić sada želi da se vrati svojoj nekadašnjoj devojci.

Naime, Anđela nakon raskida uživa na Crnogorskom primorju, dok Zvezdan neprestano drži "lajvove" sa bivšim zadrugarima na društvenoj mreži TikTok i traži od fanova da mu šalju "giftove", kako bi zaradio neki novac. Ipak, jedan deo "meča" posvetio je nekadašnjem cimeru Stefanu Radiću Rodniju, kako bi mu pomogao da se pomiri sa Đuričićevom.

- Stvarno bi mogao ti da nas pomiriš. Pomiri nas brate, evo svi ljudi pričaju. Pomiri nas, pomiri nas, molim te - ponavljao je Zvezdan, te ostaje da vidimo kako će Anđela reagovati na ovaj njegov apel i da li će mu pružiti drugu šansu.

@un_po2_

Zvezdan Slavnic zeli da se pomiri sa Andjelom. #tiktok #trending #trend #popular #popularcreatorspinstaar #popularcreator #srbija #f #fyp #foryoupage #fypシ #fy #foryourpage #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #tiktok #srbijatiktok #zadruga #zadruga5 #andjeladjuricic #zvezdanzadruga

♬ Džanum - Teya Dora

Izvor: Kurir.rs/Republika.rs
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Pogledajte još