PLAČEM SVAKOG DANA: Anđela Đuričić progovorila o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem nakon raskida i planovima za budućnost

Učesnica "Zadruge 6" Anđela Đuričić otkrila je da li se čula sa bivšim dečkom Zvezdanom Slavnićem posle njihovog raskida, kao i da li bi ugostila njegovu nekadašnju partnerku Anu Ćurčić u svojoj emisiji, a spomenula je i kupovinu nekretnine u srpskoj prestonici.

- Zvezdan i ja se nismo čuli, niti ja imam potrebu, krenula sam dalje. Ne želim da se vraćam na to, smatram da nema popravke za neke stvari koje su se desile, ostaju trajno. Razgovor koji nema svrhu, nema potrebe ni da se obavlja. Neka svima deluje da sam ja krivac za raskid, nemam problem sa tim da budem ja kriva. Krivili su me za mnogo toga, i kad nisam bila kriva, pa mogu i sad - kazala je Anđela Đuričić na početku razgovora, pa se osvrnula na odnos sa Anom Ćurčić.

- Nas dve nikada nismo funkcionisale. Nikada nismo imale ni razgovor, samo rasprave i na tome bih se zadržala. Onog trenutka kada sam napustila kuću, prestala sam da je komentarišem. Ona bi meni mogla da se izvini za sve laži koje mi je izgovorila. Ne bih je nikada pozvala u emisiju zbog rejtinga. Ništa ne bih uradila zbog rejtinga, pogotovo sad kad sama vodim emisiju. Pozvala bih je samo kada bih osetila potrebu, kao žena sa ženom, a sa osobom koja je toliko spremna da laže zarad viših ciljeva, nikada ne bih razgovarala. Sad tek vidim koliko sam bila blaga.

Anđela je otkrila i da zbog burnog života - često plače.

- Iskeno, svakog dana plačem, a da ne znam ni zašto plačem. Svakodnevno imam te momente, setim se stresnih situacija koje su mi se dešavale i suze same krenu, ali to je prosto normalno. Prihvatila sam to kao fazu kroz koju moram da porđem, mislim da je zdravo da se isplačem, da to izađe iz mene i ode jednom za svagda - navela je, pa progovorila o kupovini stana.

- Ja ipak imam samo 24 godine. Treba vremena da se to obezbedi, ali verujem da ću u narednim godinama da se trudim i uspem sebi nešto da obezbedim u Beogradu. Tu ću da živim i radim, verujem da ću trudom i radom sebi uspeti da obezbedim neke stvari o kojima sam maštala kao dete. Oduvek sam maštala da imam stan u Beogradu, radiću na tome da sama sebi ostvarim svoj san.

Izvor: Kurir.rs/24sedam.rs
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Pogledajte još