AKO ME BUDE VUKLA ZA JEZIK, REĆI ĆU ČIME SE BAVI: Anđela Đuričić žestoko prozvala Dušicu Jakovljević

Anđela Đuričić, zadrugarka diskvalifikovana zbog nasilja, nastavila je da vodi rijaliti i nakon završetka istog, pa je tako nedavno zapretila svim bivšim zadrugarima, koji je spominju u negativnom kontekstu, a sada je otišla i korak dalje.

Naime, vodeći jednu od tema, voditeljka Dušica Jakovljević imala je burnu reakciju na fotografiju diskvalifikovane zadrugarke Anđele Đuričić.

Ona se šokirala dok je gledala Anđelinu fotografiju u toplesu, a njen gost Lepi Mića nadovezao se, te su zajedno u programu uživo pežorativno komentarisali ponašanje Crnogorke nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem.

Anđela je otkrila kako gleda na Dušičin komentar, a tom prilikom nije bila nimalo blaga. Najpre je rekla da voditeljkin komentar nije na mestu.

- Tek napolju se videlo koliko ona nije imala profesionalan odnos prema meni kao prema zadrugaru, nego je lečila lične frustracije na meni. Ne znam koji je razlog tome. Neprofesionalno je da na televiziji sa nacionalnom frekvencijom jedna voditeljka uzme fotografiju sa mog Instagram naloga, ali je ista objavljena i na nekom drugom nalogu i sa tog profila je napisana poruka: Pozdrav za porodicu Slavnić i Ćurčić. To je verovatno bila sprdnja sa tog profila. Ona je to predstavila kao da sam ja to lično objavila sa svog Instagrama uz tu poruku. To me je jako iznenadilo zbog toga što je ona neko ko se predstavlja da 20 godina radi taj posao - rekla je Anđela, te optužila Jakovljevićevu da se služi lažima.

- Ne treba da se služi lažima na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Svako govori o sebi, a ona je tu rekla mnogo više o sebi nego o meni. Opet ja ne bih puno pričala o njoj, ali ako me bude vukla za jezik, moraću malo da ga razvežem i kažem šta ona radi i čime se bavi i zašto leči te frustracije na meni - rekla je Đuričićeva i dodala:

- Čula sam da voli muškarce zadrugare, tako da neka se pozabavi time šta radi u slobodno vreme da ja ne bih kačila slike čime se bavi i šta radi. Ne bih joj ostala dužna da me još jednom sa lažnim informacijama spomene, jer stvarno nikoga ne diram. Ovo su mi strašne stvari, toliko da sam spremna da nekoga lično raskrinkam.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Pogledajte još