REAGOVALA SAM NA ONO ŠTO SAM VIDELA: Dušica Jakovljević odgovorila na optužbe i pretnje Anđele Đuričić

Voditeljka Dušica Jakovljević našla se u centru skandala kada joj je bivša zadrugarka Anđela Đuričić, koja je izbačena iz rijalitija zbog nasilja, javno uputila prozivke i pretnje, a ona se tim povodom oglasila.

- Ja nisam učesnik "Zadruge" i ne želim da komentarišem zadrugare - rekla je Dušica, pa se dotakla i sporne fotografije zbog koje je i došlo do sukoba između nje i Anđele.

- Mi smo u emisiji dobili tu informaciju, ukoliko nije sa Anđelinog profila ja se zaista izvinjavam, to je bila informacija koju smo u tom trenutku dobili - naglasila je Jakovljevićeva i dodala:

- Dakle, u tom momentu nismo znali da je reč o fotomontaži, ja sam to kasnije videla, prosledili su mi neki ljudi na Instagramu, tako da... Potkrade se nekada i greška. Inače, pomenutu fotografiju su meni pokazali, ja sam reagovala na ono što sam videla, tako da nisam je ja objavila, niti sam je ja bilo gde plasirala. Ja sam samo reagovala na ono što sam videla, a Anđeli želim sve najbolje - rekla je Dušica i tako stavila tačku svađu sa Crnogorkom.

Podsetimo, Anđela se razbesnela kada je videla da bivši zadrugari u emisiji koju vodi Dušica Jakovljević komentarišu njenu fotografiju i ponašanje.

Izvor: Kurir.rs/Espreso
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još