BIVŠA ZADRUGARKA ŠOKIRALA FANOVE: Jovana Tomić Matora otkrila sa kojim cimerom je imala intimne odnose

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora je u lajvu na svom TikTok nalogu šokirala javnost kada je otkrila detalje iz "Zadruge" koje kamere nisu zabeležile.

Matora, koja je, podsetimo, nedavno verila rijaliti učesnicu Anitu Stanojlović, je priznala da je tokom šeste sezone "Zadruge" imala intimne odnose sa jednim od cimera iz Bele kuće.

Jovana je tokom lajva otkrila kako su se zadrugari družili i zabavljali tokom žurki u "Zadruzi", pa ispričala i situaciju koja je sve šokirala.Naime, Tomićeva je otkrila da je tokom jedne žurke Zvezdan Slavnić obio vrata od šteka gde je ona bila intimna sa Markom Markovićem.

Foto: mmarkovic94/Instagram

- Marko Marković, verujte mi. Mi smo tražili mesto, sad ću da vam dam ekskluzivu. Otišli smo u štek gde je Miki bio sa Nadeždom. Imaju vrata desno i levo, levo nema kamera. Car nešto gađao, popravljali vrata. Rekao mi Zvezdan da su vrata otključana. Ja trk, mi sa žurke, kad vrata zaključana. Ja dovedem Zvezdana, on zna da obija vrata. Zvezdan je udarao u ta vrata, na kraju je slomio bravu, mi (Marko i Matora) smo seksualno opštili - otkrila je Matora i šokirala fanove.

Izvor: Alo.rs
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još