Konferencija "SERBIA GOES GREEN" 13. jula u Beogradu

Color Media Communications organizuje tradicionalnu godišnju konferenciju "SERBIA GOES GREEN" posvećenu zaštiti životne sredine i očuvanju prirode koja nas okružuje, 13. jula 2023. godine sa početkom od 10.00h u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu (Milentija Popovića 5, Beograd).

Pozivi i upozorenja da moramo sačuvati planetu dolaze sa svih strana, od međunarodnih organizacija, šefova država, nevladinih organizacija i zabrinutih pojedinaca. Borba nikad nije bila teža no istovremeno kreativnost i inovativnost rešenja koja su dostupna i koja čuvaju prirodu su dostupnija više nego ikad. Srbija ima velike planove u ovoj oblasti, povećanje investicija za
zelenu transformaciju, posebno u oblastima dekarbonizacije (smanjenja zavisnosti od fosilnih goriva), smanjenja zagađenosti vazduha, vode i zemljišta, dalji razvoj cirkularne ekonomije, kao i zaštite biodiverziteta. Upravo su ovo teme kojima ćemo se baviti na predstojećoj konferenciji.

Na konferenciji ćemo govoriti i o izazovima i izveštavanju u skladu sa principima održivog razvoja, primerima dobre prakse energetske efikasnosti, kako se pametna tehnologija koristi u očuvanju životne sredine, koje su ekološki svesne kompanije u svetu i kod nas, saznaćemo kojim kompanijama je očuvanje životne sredine, unapređenje društva i upravljanja u fokusu poslovanja ...itd.

Na otvaranju konferencije govoriće:

- Dubravka Đedović, ministarka rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije
- Nj.E. Emanuele Žiofre, ambasador i šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji
- Tatjana Matić, direktorka Fonda za razvoj Republike Srbije

Nakon zvaničnog otvaranja uslediće tri panel diskusije sa temama:

- Focus on ESG - Životna sredina,društvo i upravljanje u centru poslovanja
- Planet First – Projekti i akcijekoji čuvaju životnu sredinu za buduće generacije
- Sustainable Development in Serbia – izazovi, izveštavanje i poslovanje u skladu sa principima održivog razvoja

Detaljniji program sa učesnicima možete pogledati na linku.

Svi zainteresovani registraciju za konferenciju mogu izvršiti putem mejla rsvp@color.rs.

Napomena: kotizacija za konferenciju "SERBIA GOES GREEN" je besplatna, broj mesta u sali je ograničen stoga je neophodna prethodna registracija!

Foto: Promo

Pogledajte još