TO DETE JE RODILA NJENA DRUGARICA: Slađana Lazić tvrdi da je Kristina Ina Rajzinger lažirala trudnoću sa Lazarom Čolićem Zolom

Od superfinalne noći "Zadruge 6", javnost bruji o iznenadnoj informaciji, tj. o tome da je Kristina Ina Rajzinger trudna i da sumnja da je to dete Lazara Čolića Zole.

Naime, ona je članu produkcije na poziv u gostovanje u emisiju "Narod pita" otkrila da je na porodiljskom bolovanju i da ne može da prisustvuje snimanjima, a preksinoć se porodila, što je i objavila na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom i otkrila da je rodila devojčicu i dala joj ime Kajli.

Ovim povodom, oglasila se Slađa Lazić, Zolina devojka, koja je prokomentarisala ovu trudnoću, ističući da je Ina sve slagala, što je saznala iz, kako kaže, pouzdanih izvora.

- Bilo bi to sve super, ali moj komentar je da ona nije ni rodila. Njena drugarica je rodila bebu i ona je to slikala zbog medijske pažnje i pompe, jer je nemoguće da ona pre mesec dana nije bila trudna, a sada se porodila. U finalnoj večeri je imala stomak za treći, četvrti mesec, a ne za deveti. Od finalne večeri je prošlo mesec, mesec i po dana. Ne znam razlog zašto laže, verovatno hoće medijsku pažnju, znam da laže. Da je stvarno tako, naravno da bih prihvatila Zolino dete od bilo koje žene, pošto jedina sam ja ta koja će biti njegova supruga i Slađa Čolić, čuvaćemo ga. Moj komentar je da je sve slagala i da treba da je bude sramota! Sve je izmislila, pouzdani izvori - poručila je bivša zadrugarka.

Izvor: Pink.rs
Foto: sladja.lazic.official/Instagram

Pogledajte još