NEĆU IMATI MILOSTI PREMA NJEMU: Ana Ćurčić progovorila o tužbama koje priprema protiv Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio je sinoć učesnice "Zadruge 6" Anu Ćurčić i Slađu Lazić.

Ana je otkrila da je tužba protiv Zvezdana Slavnića uveliko u pripremi, kao i da će o njegovoj porodici tek razvezati jezik.

Telefonskim putem u emisiju se uključila gledateljka.

- Dobro veče, ovde Lela iz Knjaževca. Ana, čestitam ti jer si sve ono lepo izgurala i preživela. Svi oni koji imaju nešto protiv tebe, neka obuju tvoje cipele, pa će videti kako sve to izgleda. Želim ti svu sreću u životu. Što Bog sastavi, to niko ne rastavi. Budi srećna jer te je Bog pogledao pa si sa Acom. Kolo sreće se uvek okreće. Što sebi želim, to i vama želim. Kad si ti plakala, i ja sam plakala, evo i sad plačem. Želim ti da živiš u sreći sa Acom. Slađu želim da pohvalim, sve pohvale za nju - istakla je gledateljka.

- Ana, koliko je bilo teško da sa majkom obaviš razgovor nakon završetka rijalitija? - upitao je voditelj.

- Bilo je jako teško. Mamu je jako povredilo to što je Slavica, Zvezdanova majka meni okrenula leđa. Moja deca i ja smo je gledala kao baku. To je jedna od tema koju ću ja ljudima objasniti. Normalo je da stane uz svoje dete, ali ne vidim potrebu za laganjem, izmišljanjem i silnim uvredama. Ja sam navodno prodala stan, a ona je mene izdržavala?! Mislim, ne vidim nikakvu logiku. Zvezdanov tata me je ispljuvao, koji me je šest puta video u životu. Slavica je pala pod utucaj Zvezdanove manipulacije, pa je zaboravila da je sa mnom živela, a onda krenula protiv mene. Zvezdana neću štedeti. Pro*išaće majčino mlako. Sve je u krivičnoj prijavi - rekla je Ana.

- Da li misliš da je Slavicom neko manipulisao? - upitao je voditelj.

- Da, mislim da je tako. Želela sam da dokažem da ja nisam zla žena, kako je ona rekla, kao i da je nisam maltretirala, što je u više navrata istakla - rekla je Ćurčićeva.

- Šta bi Moki rekla kada bi ga srela? - upitao je voditelj.

- Ništa. Ranije sam mislila da je nula od čoveka, a sada ne mislim ni to - istakla je Ana.

- Dobro veče. Ana, ti si jedna kraljica. Zvezdan je jedna velika nula pored tebe. Zaslužila si da ti se dešavaju samo lepe stvari, nakon svega što ti je on priredio. Nisi ono zaslužila. Pratila sam po celu noć šta se dešava. Utorkom se tokom žurke videlo koliko si iskrena, dok si pričala sa Zoricom - rekla je gledateljka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još