MODERNO I GLAMUROZNO: Čime zameniti pareo na plaži?

Zanima vas kako izgleda savršen stajling za plažu? Ako želite da budete u centru pažnje na odmoru, onda vam predlažemo da se okrenete ovim aktuelnim trendovima koji će osvojiti celu plažu.

Široke marame za plažu su vam dosadile. Isprobali ste sve moguće načine vezivanja i nošenja. Jeste da je pareo izuzetno praktičan i zabav (ima ga u svim bojama i dezenima), ali vam treba nešto modernije, glamuroznije. Nešto što će sve poglede skrenuti na vas. To znači da je vreme da organizujete ličnu reviju i izaberete najmodernije alternative pareu. Imamo odlične predloge…

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Ribarske mreže

Ako želite da se osećate kao prava sirena, preko bikinija obucite mrežastu haljinu. Dizajneri širom sveta pletu haljine, suknje i tunike koje neodoljivo podsećaju na ribarsku mrežu. I ne morate izgledati kao super-model da biste izneli ovakav autfit. Opustite se i uživajte. Nema šanse da ostanete nezapažani, jer ovo je savršen stajling.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Poluprovidna odeća

Providna odeća ne napušta podijum nekoliko sezona zaredom: biraju je brendovi koji oličavaju luksuz, kao i brendovi fokusirani na ulični stil. Idealna, prelagana haljina, koju tako često nose zvezde na crvenom tepihu, idealan je izbor za stajling za plažu.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Tunike

Tunika je jednostavna i udobna stvar, koja na prvi pogled može izgledati dosadno i nezanimljivo. Podseća na kardigan ili bademantil. Ipak, moguće je stilizovati ukrasima, jer tunika to u potpunosti omogućava. Dakle, upotpunite stajling upečatljivim narukvicama, a na prste stavite masivne prstenje sa kamenjem. Ispod obucite moderan kupaći i spremni ste da zablistate na plaži.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Košulja umesto haljine

Jedna od najseksi slika iz filma, kada devojka oblači mušku košulju. Zašto ne ponovite to i na plaži? Za ovo će vam trebati košulja, koju možete da pozajmite od svog dečka ili kupite u prodavnici, birajući model za jedan ili nekoliko brojeva veći. Dajte prednost prirodnim materijalima: pamuku ili lanu, jer ćete upravo u takvoj odeći moći da savladate put od plaže do hotela po najtoplijem vremenu. Košulja će zaštiti ramena od opekotina od sunca. Istu tu košulju možete nositi i tokom večernje šetnje.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još