NEDOSTAJE NAM INTIMA, ALI PRIORITETI SE ZNAJU: Ivana Pavković progovorila o braku sa Petrom Mitićem i odgajanju sinova

Popularni pevači Ivana Pavković i njen suprug Petar Mitić godinama važe za skladan par na srpskoj javnoj sceni. Njihov brak može mnogima poslužiti kao primer kako jedna porodica treba da izgleda. Iz velike ljubavi koju neguju, rodila su se tri sina, te ova prelepa majka danas vodi brigu o čak četiri muškarca.

Folkerka je otkrila kako izgleda njena harmonična životna dinamika.

- Ja sam se iznenadila kako sam se brzo vratila posle druge trudnoće. Posle prve mi je trebalo malo vremena, ali godinama sam na posebnom režimu, tako da sam se pridržavala i u trudnoći i baš sam se vratila brzo, reklo bi se.

Na pitanje da li se vratila treninzima, Ivana kaže:

- Godinama sam već na toj ishrani kod naše nutricionistkinje. Kada god vidim da sam dodala, ja probušim kašiku i vraćam se na te neke njene recepte i režime.

Nakon porodiljskog odsustva vratila se nastupima i to je veoma raduje.

- Počela sam pre dva meseca zvanično da nastupam i mogu reći da mi jako prija. Uželela sam se baš onako dosta, sad radim i novu pesmu i dugo nisam snimila.

Budući da je njena porodica od skoro bogatija za blizance Vojina i Vuka, pevačica je otkrila kako funkcioniše u kući sa četiri muškarca.

- Trenutno uživam stvarno, imam veliku pomoć, podeljeni smo svi, uvek imam neko vreme za sebe i stvarno ne mogu da se želim. Zato što su došli kao drugi, sve smo to već prošli, bili smo opušteni, nije bilo nikakve panike, nikakvog stresa, oni su jedne dobre, pozitivne bebe. Jedino što nemamo neku intimu, ali bože moj, prioriteti se znaju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ivanapavkovic/Instagram

Pogledajte još