NE SPOMINJITE MI NJENO IME: Zvezdan Slavnić pobesneo nakon što ga je Anđela Đuričić prijavila za nasilje u porodici

Bivša Zadrugarka Anđela Đuričić podnela je tužbu protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića.

Nakon što je Anđelin advokat izdao saopštenje, oglasio se Zvezdan Slavnić na Tik Tok nalogu gde je ispričao svoju stranu priče.

- Imam dve stvari da vam kažem. Da se razjasni jednom zasvagda šta ja radim, a šta rade drugi. Znate svi šta se desilo, meni niko ne priča šta da govorim, odmah da kažem. Moja je želja to da više nikada ne spomenete njeno ime u mom lajvu. To ja lično želim. Nit me neko nagovara, nit mi iko govori šta da radim. To je samo moja želja. Ovo je lično protiv mene i ko god misli da treba da ode kod nje, shvatiću. Sve mi je otvoreno, ali neću da vidim njeno ime da spominjete - rekao je Slavnić besno i nastavio:

- Mislim da vam je jasno zašto sam ćutao ovoliko i koliko sam ispao fer, a mnogi su mi do juče govorili malo si uradio za nju, trebalo je da uradiš više i savetovali me svakog dana nešto. Ovo je otišlo na neki nivo na koji nikada ne bih očekivao. Sa moje strane do toga nikad u životu ne bi došlo. Branio sam je i gurao sve po strani, a vi ste mi govorili kako nisam dovoljno uradio. Pričali ste da se krijemo i šta sve. Mislili ste da nisam bio iskren, a evo šta je ona uradila. Ne kažem da sam dobar, ali sam ispao fer. Tu temu zatvaramo zauvek. Jedno slovo njenog imena ne želim više da čujem - ispričao je bivši zadrugar, piše "Telegraf".

Podsetimo, Anđela Đuričić je podnela krivičnu prijavu zbog, kako se navodi u saopštenju, nasilja u porodici.

- U ime i za račun gospođice Anđele Đuričić podnete su Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda, zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična dela na štetu gospođice Đuričić i to nasilje u porodici iz čl. 194 st. 1, a Prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih dela laka telesna povreda iz čl. 122, uvreda iz čl. 170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz čl. 172 Krivičnog Zakonika Republike Srbije. Radi zaštite gospođice Đuričić i poštovanja načela nepovredivosti tajnosti postupaka, ostale podatke za sada nećemo iznositi - stoji u saopštenju advokata dr Nataše M. Tošić Sremac.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf.rs
Foto: slavnic.zvezdan/Instagram

Pogledajte još