VIŠE GA NE VOLIM, ON JE ZA MENE PROŠLOST: Anđela Đuričić progovorila o bivšem partneru Zvezdanu Slavniću

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić, obeležila je prošlogodišnju sezonu rijalitija "Zadruga" u kojoj je bila u ljubavnoj vezi sa 23 godine starijim i zauzetim muškarcem Zvezdanom Slavnićem.

Anđela je sada sumirala utiske o svom učešću.

- Prvi put kada sam pristala na ponudu producenata, došla sam do trećeg mesta. Ušla sam radi sopstvene promocije, 'ajmo reći, lakšeg puta do cilja, poslovnih saradnji... Ljudi su me zavoleli, bila je to jedna sasvim druga Anđela, nisu me pratili skandali. Kad sam ponovno ušla, u šestu sezonu, nisam ni slutila šta će mi se dogoditi - rekla je Crnogorka, pa se osvrnula na Zvezdana.

- Prvih mesec dana naš se odnos bazirao isključivo na razgovorima iz čega je nastala obostrana emocija. Tada smo priznali, nije bilo smisla da lažemo sebe, a i gledaoce. Ali, on je za mene prošlost, stavila sam tačku "na i" na taj odnos. Ja sam se zaljubila! Možda je to sebično od mene, ali je iskreno. Zaljubila sam se i nisam razmišljala o tim stvarima. To je njegova prošlost.

Đuričićeva se osvrnula na trenutak kada je njegova partnerka Ana Ćurčić ušla u "Zadrugu".

- Bila sam u ogromnom stanju šoka koji sam pokušala da sakrijem. Nekako sam se držala... Nije mi padalo napamet, ni njemu ni meni, da bi ona mogla ući. Tek je tada usledilo grozno razdoblje. Ali šta je tu je, morala sam da se nosim sa postupcima koje sam učinila. Nisam previše osećala da je unutra, da budem iskrena, jer nikad kao dve žene nismo vodile razgovor. Osim kad bi bile emisije uživo. Nisam joj dozvoljavala da mi priđe, iako je trebalo da obavimo jedan pravi, ženski razgovor. Međutim, nije mi žao što se to nije dogodilo - rekla je Anđela, pa progovorila o tome što je odlučila da tuži Zvezdana i da li ga još uvek voli:

- Tužila sam ga, i to zbog fizičkog nasilja u "Zadruzi". Videli ste i sami šta mi je radio. Ne, ne... Ne volim ga. Nikako. Posle mnogo meseci sam pogledala istini u oči. Imam osobinu kad me neko toliko jako povredi da ga precrtam kao da nikad nije ni postojao. Toliko mi je pao u očima da ne mogu to da opišem. Evo nismo zajedno već oko mesec dana. Ja sam donela tu odluku i toliko mi je laknulo... Konačno se osećam kao ona stara Anđela i pitam se šta mi je sve to trebalo.

Anđela je otkrila da Zvezdan nije pokušao da se pomiri sa njom, pa se osvrnula na svoje roditelje:

- U dobrim sam odnosima sa svojim roditeljiima, a sve laži koje su napisane, apsolutno nisu istinite. Dosta sam se pribojavala susreta s njima. Bilo je svega kad su me videli nakon izlaska, od suza, plača, smeha, zagrljaja, lekcija koje su mi održali - zaključila je Anđela.

Izvor: Kurir.rs/Slobodna Dalmacija
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Pogledajte još