Mančester siti gostuje Bajernu, Real dočekuje Ajaks

Bajern i Mančester siti nalaze se na vrhu tabele u domaćin takmičenjima a imaju i razigrane napadače pa se očekuju golovi na Alijans areni.

U redovima 'bavaraca' Mario Gomez je već postigao osam golova u sezoni dok je Frenk Riberi najbolji asistent Bundeslige sa četiri dodavanja za gol.

U Sitiju, Serhio Aguero takodje je bio osam puta strelac u prvenstvu a njegov klupski kolega Edin Džeko šest puta. U formi su i David Silva i Samir Nasri koji imaju po četiri asistencije.

Ipak, i pored ubojitog napada Sitija koji mogu da pojačaju i Karlos Tevez i Mario Baloteli, Bajern ima mnogo više iskustva u LŠ a zabeležio je i pobedu u prvom kolu na gostovanju Viljarealu.

Siti je pre dve nedelje igrao nerešeno kod kuće protiv italijanskog Napolija.

Ukoliko pobedi, Bajern bi imao pet bodova više od rivala u grupi i bio bi bliže prvom mestu što bi olakšalo put do finala koje će se ove sezone igrati na njihovoj Alijans areni.

(old_image)

U Madridu će gostovati Ajaks a domaći tim i ove sezone ima sjajan napad ali ima problema u odbrani. Dva portugalca iz zadnje linije Reala, Pepe i Fabio Koentrao neće igarti a u timu bi prvi put mogao da se pojavi Hamit Altintop.

Kristijano Ronaldo je kao i prošle sezone precizan pa će tim iz Amsterdama imati težak zadatak da ostane neporažen na Santjago Bernabeuu.

Raspored mečeva drugog kola Lige šampiona:

A grupa: Bajern - Mančester Siti, Napoli - Viljareal

B grupa: CSKA Moskva - Inter, Trabzon - Lil

C grupa: Mančester Junajted - Bazel, Ocelul - Benfika

D grupa: Lion - Dinamo Zagreb, Real Madrid - Ajaks.

Svi mečevi na programu su od 20.45, osim duela CSKA Moskva - Inter koji počinje od 18 časova.

Beta

Pogledajte još