PONOVO NA MALIM EKRANIMA: Dalila Dragojević je nova voditeljka Red televizije

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević nedavno je dobila otkaz na jednoj televiziji, a kako pišu domaći mediji, ona će se ponovo naći u ulozi voditeljke.

Naime, kako kaže izvor blizak Dalili, ona je već potpisala ugovor i počeće da vodi emisiju za desetak dana.

- Dalila je potpisala ugovor na Red televiziji i ponovo postaje voditeljka. Ona je uveliko potpisala ugovor i emisija koju će voditi startuje za desetak dana - kaže izvor blizak Dalili, koji je otkrio kakvog formata će biti njena emisija.

- "Zadruga 7 - Elita" kreće sa emitovanjem 3. septembra, a Dalila će se u svojoj emisiji baviti aktuelnim temama iz pomenutog rijalitija. Ona je već bila učesnica, tako da će se sigurno snaći odlično - završava izvor.

Inače, neko vreme se spekulisalo zbog čega je Dalila dobila otkaz na televiziji gde je neko vreme radila, a kako je izvor tada rekao, ona se ponašala bahato što se njenom tadašnjem direktoru nije svidelo.

- Nije istina da je Dalila samovoljno dala otkaz, to su gluposti. Ona je u stvari dobila otkaz i to iz više razloga - rekao je tada dobro upućen izvor, koji je otkrio šta se zapravo dogodilo.

- Ona se već duže vreme ponašala bahato, što se njenom direktoru nije sviđalo. Dobila je nekoliko opomena zbog načina na koji komunicira sa kolegama, ali ona nije marila i nastavila je da se ponaša kao zvezda - rekao je tada izvor za "Alo".

Izvor: Blic.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još