IMA SINA KOJEG NIJE NI UPOZNAO: Aneli Ahmić progovorila o prevarama i malverzacijama supruga Asmina Durdžića (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić pokrenula je razgovor sa učesnicom "Elite" Anelom Ahmić.

- Kako si - pitala je voditeljka.

- Nisam dobro, baš zbog ove teme... Ne znam kako ću razgovarati. Tri godine sam bila u braku. Ja svake godine idem u Dubrovnik i otišla sam sa ćerkicom 1. juna u Dubrovnik i trebalo je da se vratim 1. jula. Međutim, mi smo se u međuvremenu posvađali, naš zajenički prijatelj nam je rekao da mu je dužan neki veliki novac. Ja sam ga nazvala, vređala sam ga, bio je dužan pare na kamatu. Mi smo se čuli, sve je to normalno, dopisivali smo se svake noći, iako sam mu nabacivala zašto je to uradio, davala mu savete šta da promeni. Saznala sam da je on pozajmio taj novac, a meni je pričao bajke da ima firme i sve to... Upoznali smo se preko Fejsbuka i onda smo se videli. Zatrudnela sam odmah - rekla je Aneli.

- Kako ste funkcionisali pre momenta koji se dogodio skoro - pitala je Ivnaa.

- Sve je bilo u redu. Primetila sam da ima finansijske poteškoće, ali sam bila uz njega tu. Jednu ženu je pokopao sada, uzeo je pare sa računa i otišao je u Majami... On se predstavljao kao milioner, živeo je u tuđoj koži. Ima prijatelje koji imaju milione, voze skupa kola, on se pravi da je to on. Oni automobili u kojima smo se slikali, to su sve iznajmljena kola. Ja sam se uvek nadala da će se promeniti. Naravno da sam ga volela, bili smo prava porodica. Ja nikada nisam izlazila, non-stop sam bila kod kuće. Nikada me članovi njegove porodice nisu prihvatili, a moji su njega prihvatili - rekla je Aneli.

- U kom momentu i na koji način saznaješ da se on zaljubio i da je u vezi sa Stanijom Dobrojević - pitala je voditeljka.

- U tom momentu ja sam osetila da je potres u Duborvniku. Napisala sam mu poruku da dolazim kući i da se bojim, a on meni govori: "Ne možeš da se vratiš kada ti želiš" i tako je počela naša svađa. On meni govori da je našao devojku i da ide u Ameriku. Ja u to nisam verovala, kakva devojka, odakle mu pare?! Ja sam tu njega blokirala i nisam mu se javljala nekoliko dana, onda je on pisao mom zetu i poslao kartu i u to nisam verovala, jer je sve lažno uvek radio, uplate za novac radnicima, kao uplatio, a nikada nije. On je kupio i program koji se bavi time da pravi to lažno - odgovorila je Aneli.

- Da li si bila svedok nekoj njegovoj prevari, mutljavini - pitala je voditeljka.

- Bila sam svedok svemu, sve vreme. Znala sam da je takav, ali sam se nadala da će se promeniti. Nisam htela da moja ćerka živi bez njega... Bio je dobar otac, ali sam uvek znala da neće biti u budućnosti dobar, jer ima sina od 10 godina i nije ga nikada upoznao. Meni je to rekao njegov otac, kada smo se posvađali. Taj sin je u Austriji, ja sam ga nagovarala da ide po to dete, da ću ga ja čuvati. Prvo je rekao da on živi s majkom, nakon nekoliko meseci da je u domu i onda da je usvojen. Nikada nisam saznala istinu - rekla je Aneli.

- Da li ti je bilo čudno što on ne mari za to dete - pitala je voditeljka.

- Naravno da mi je bilo čudno, znala sam ja kakav je on čovek i kakve mane on ima, ali sam se nadala da će se promeniti i da ćemo biti porodica - dodala je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još