OsnaŽene - Prva digitalna platforma ženskog biznisa u Srbiji i regionu

www.osnazene.com je prva inovativna digitalna platforma ženskog biznisa u Srbiji i regionu koja ima za cilj da poveže, podrži, ohrabri i osnaži žene preduzetnice širom naše zemlje i regiona.

Vizija OsnaŽene je da stvori snažnu zajednicu žena preduzetnica koja će biti izvor inspiracije, podrške i praktičnih resursa za sve žene koje žele da ostvare svoje poslovne snove. OsnaŽene pruža niz benefita koji će imati veliki i dugoročan pozitivan uticaj na žene u preduzetništvu:

1. Širenje tržišta, veću vidljivost, smanjenje cene usluge poštanskih troškova za sve OsnaŽene koje koriste Post express usluge Pošte Srbije.

2. Kupovina proizvoda jedna od druge članice.

3. Obrazovanje i mentorstvo: Kroz edukativne programe, radionice i mentorske programe, žene će dobiti pristup znanjima, veštinama i iskustvima koja će im pomoći da razviju svoje poslovne veštine, unaprede svoje liderstvo i prevaziđu izazove s kojima se suočavaju.

4. Umrežavanje i podrška: OsnaŽene pruža platformu za umrežavanje i razmenu iskustava među ženama preduzetnicama. Zajednica Osnažene je mesto gde se mogu povezati sa drugim ženama, razgovarati o svojim izazovima i postignućima, pružiti podršku jedna drugoj i čvrsto se povezati kako bi stvorile nove poslovne prilike.

5. Pristup resursima i alatima: OsnaŽene pruža ženama preduzetnicama pristup raznovrsnim resursima i alatima koji će im pomoći da unaprede svoje poslovanje. Bilo da je reč o vodičima, šablonima, stručnim člancima ili alatima za digitalni marketing, platforma je bogat izvor praktičnih informacija i resursa koji će im pomoći da rastu i razvijaju svoje poslovanje.

6. Vidljivost i promocija: OsnaŽene će promovisati žene preduzetnice, njihove priče o uspehu i njihove proizvode ili usluge. Pružiće im se šansu da se istaknu i dobiju veću vidljivost, kako na platformi, tako i šire u zajednici. Na taj način, žene preduzetnice će imati priliku da dopru do novih klijenata, investitora ili potencijalnih partnera.

- Platforma OsnaŽene je posvećen promovisanju i podržavanju ženskog preduzetništva jer verujemo da žene imaju neograničen potencijal da oblikuju i transformišu poslovni svet. Kroz ovu platformu, žene preduzetnice će dobiti podršku, znanje i resurse koji su im potrebni da postignu uspeh i ostvare svoje snove. Nalepnica "OSNAŽENE - OVAJ BIZNIS VODI ŽENA" predstavlja simbol podrške ženama u biznisu i podizanje svesti o njihovoj ulozi i opterećenju u savremenom društvu. Ova nalepnica ima za cilj da naglasi da žene imaju sposobnost i snagu da vode uspešne biznise, istovremeno balansirajući obaveze prema porodici i deci. Želja nam je da nalepnicu "OSNAŽENE - OVAJ BIZNIS VODI ŽENA" svaka preduzetnica zalepi na svoj objekat. Projekat je podržao Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam AP Vojvodine. Kroz ovu nalepnicu, želimo da skrenemo pažnju na izazove s kojima se suočavaju žene preduzetnice i da ohrabrimo društvo da ceni njihove napore i postignuća. Ona predstavlja podršku ženskom preduzetništvu, ali i podstiče svest o ravnoteži između poslovnih obaveza i uloge majke ili supruge - rekla je dr Indira Popadić, poslovni konsultant Core International i osnivač platforme.

Promocija OsnaŽene će se održati u Privrednoj komori Vojvodine, u Master centru, u Novom Sadu, u Svečanoj sali,
u ponedeljak 11. septembra 2023. godine, sa početkom u 11 časova.

Program:

11:00 Promocija platforme

Dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam AP Vojvodine

Dr Indira Popadić, poslovni konsultant Core International i osnivač platforme

Tatjana Prijić, v.d. pomoćnica poverenice za zaštitu ravnopravnosti RS

Dejan Zrilić, rukovodilac Stručne službe za podršku Parlamentu preduzetnika u Privrednoj komori Srbije

Đorđe Raković, direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine

Dr Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije

Dr Dragana Đermanović, poslovni konsultant Growth Guide i članica platforme

Julkica Stefanović, predstavnica inicijative za razvoj romskog preduzetništva, REDI

Nakon svečanog programa, svi prisutni će imati priliku da uživaju u prijatnom koktelu koji je pripremljen za ovu priliku.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još