Bronhoklir za zimu bez kašlja!

Prvi na udaru su disajni organi, a kašalj je simptom koji se najčešće javlja. Učestalost respiratornih infekcija je velika i kod odraslih iznosi od 2 do 6 puta godišnje. Virusi su u 90% slučajeva uzročnici infekcije disajnih puteva koja počinje osećajem grebanja u grlu i ukoliko se na vreme ne reaguje, virusi prodiru do bronhija. Sve ovo dovodi do povećane produkcije sluzi koja ne može da se odstrani, zadržava se u bronhijama i predstavlja osnovu za dalje razmnožavanje virusa i bakterija.

Kašalj, osim što predstavlja zdravstveni problem, najčešće pričinjava neugodnost i otežava obavljanje svakodnevnih aktivnosti, a može da ometa i miran san. Jedan od najčešćih simptoma gripa ili prehlade je kašalj koji može potrajati nedeljama i potpuno iscrpeti organizam. Zbog toga kašalj ne treba zanemariti.

Pharmanova, regionalni lider u proizvodnji herbalnih preparata, razvila je dve linije sirupa za kašalj. Liniju Lekovito carstvo koja je posebno prilagođena deci i liniju Bronhoklir namenjenu odraslima. Visok kvalitet i pouzdanost sirupa rezultat je upotrebe standardizovanih i prečišćenih ekstrakata.

Bronhoklir obuhvata jedinstvenu liniju biljnih sirupa za odrasle koja olakšava tegobe kašlja i bronhitisa različite etiologije. Bronhoklir linija ima četiri vrste sirupa od kojih je svaki namenjen određenoj vrsti kašlja.

BRONHOKLIR Moć bršljana (od bršljana za smirenje svih tipova kašlja)

Ekstrakt bršljana je snažan protivnik svih tipova kašlja i što je najvažnije - pobednik! Sirup Bronhoklir Moć bršljana sadrži ekstrakt lista bršljana dobijen posebnom tehnologijom koja omogućava oralnu primenu najvažnijih lekovitih sastojaka biljke. Najjači je sirup od bršljana kod nas, jer sadrži najveću koncentraciju suvog standardizovanog ekstrakta bršljana, tako da je i sastavom i koncentracijom namenjen starijoj deci i odraslima. Bronhoklir Moć bršljana razbija sluz, širi disajne puteve, olakšava iskašljavanje, smiruje upalu sluzokože disajnih puteva, i smanjuje nadražaj na kašalj. Bronhoklir Moć bršljana ne sadrži šećer, pa ga mogu koristiti i dijabetičari. Pored toga, ispoljava antivirusno i antibakterijsko dejstvo, pa je pogodan kod kašlja i virusnog i bakterijskog porekla.

BRONHOKLIR Za iskašljavanje

Od jagorčevine, majčine dušice, ehinacee, meda, propolisa i mentola, rešava probleme produktivnog kašlja i pada imuniteta. Primenjuje se u slučaju kada nije moguće iskašljati gustu sluz iz disajnih puteva.

BRONHOKLIR Za suv kašalj

Od belog sleza, kamilice i pitome nane, ublažava suv i iscrpljujuć kašalj. Primenjuje se kada ne postoji sluz u disajnim putevima, već samo uporni nadražaj na kašalj kao pratilac nazeba.

I JEDINSTVEN NA TRŽIŠTU - BRONHOKLIR Za pušače

Specijalna biljna formula obogaćena vitaminima A, E i C, medom i propolisom, posebno osmišljena za probleme hroničnog pušačkog kašlja i poboljšanje imunog sistema pušača. Smiruje nadražaj na kašalj, olakšava iskašljavanje, širi disajne puteve i deluje antimikrobno i antioksidantno.

Bronhoklir sirupi su u pakovanju od 200 ml, što je dovoljna količina i kod dugotrajnog, upornog kašlja.

Bronhoklir sirupi su najekonomičniji, cena dnevne primene je najpovoljnija.

Više na www.pharmanova.com

Pogledajte još