PRETILA MI JE: Milena Kačavenda otkrila razlog prekida prijateljstva sa Anom Ćurčić (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Maša Mihaliović pročitala je pitanje za Milenu Kačavendu.

- Koji Anin postupak te je naterao da se skloniš od nje? - glasilo je pitanje.

- Laži, a da ne pominjem neke stvari koje sam saznala sada i za Lakića i sve to. Ana nije osoba koja nekome može da pomogne. Ona i ja smo bile bliske, iskreno da nisam ušla u "Elitu", ja bih isto radilla i napolju. Iskreno ovde se vodila priča o kafi, a sada je pitanje da li je istina sve ono što je Ana pričala o Zvezdanu. To je laž, prodaja, izdaja, ja njoj nikada ne bih pružila ruku, to prijatelji ne rade, ja sam jela njena go*na, branila je šmekerski - rekla je Milena.

- Meni je moja žena poslala kartu sveta sa zemljama gde smo živeli, a ona je njemu poslala rulet sto, njegov najveći porok - dodao je Marko Janjušević Janjuš.

- Ona je mene napala jer ja ulazim u "Elitu", ona je sa mnom taktizirala dok nije objavljeno da ulazim, ona mene nigde nije zaštitila, ni za šta. Teško mi je palo kada mi je zapretila da će mi kako je rekla: "Je*ati mrtvu majku u pi*ku" doslovce ako ja uđem u rijaliti - rekla je Kačavenda.

- Kada se završilo vaše prijateljstvo? - upitala je Miljana Kulić.

- Od trenutka izlaska iz Šimanovaca sa finala, ona je mene pitala za stan i za 100 hiljada evra. Ona je očekivala da će dobiti to od fanova - rekla je Milena.

Usledilo je pitanje za Marka Đedovića:

- Kako ti gledaš na izdaju Ane Ćurčić? - upitala je voditeljka.

- Ono što sam video i što sam čuo je meni jezivo i na sve njene laži i manipulacije, i sve što se nastavilo nakon rijalitija, Milenina priča je isuviše blaga za ono što bih ja radio. Meni je najsmešnije što se ljudi od svojih grehova peru na drugi način - rekao je Marko.

- Po mom mišljenju je i Milena učestvovala u tome - dodala je Miljana.

- Ma daj, Miljana ti ne žnaš da rasuđuješ nikoga, ja sam njih nazvao organizovani kriminal, ja sam pročitao sve i sve mi je jasno. Meni nije jasno kako nju nije sramota da kaže tako nešto, i kako bilo ko može da gleda na nju i da veruje Ani bilo šta - rekao je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još