CRNO NA BELO: Maja Marinković otkrila kako joj se Filip Car udvarao dok je bio u vezi sa Aleksandrom Nikolić (FOTO)

Zvezda rijaliti programa "Zadruga" Maja Marinković danas je odlučila da javno raskrinka Filipa Cara i svima otkrije kako je tokom veze sa Aleksandrom Nikolić njoj slao poruke, zvao je i svojoj verenici radio iza leđa.

Maja je odlučila da više ne pokriva Cara i nakon vesti da je Aleksandra u drugom stanju, obelodani sve što se dešavalo u prethodnom periodu. Marinkovićeva je podelila silne prepiske između Filipa i nje, gde se vidi da ju je čak pozivao da dođe u Hrvatsku kod njega.

- Nisam ti ja neki tamo, meni fore sa pijace ne prolaze. Ti dobro mene znaš. Nebitno, moja greška. Lep pozdrav. Nisi svesna koliko si se zaj*bala, a mene si spasila. Shvatićeš, mene lagati nećeš. Aj čuvaj se, pozdrav - napisao je Car Maji u nekoliko poruka, a ona mu je odgovorila da je operisana, pa je jasno da joj je pravio ljubomornu scenu i imao sumnju.

- Joj, kao da ja tebe ne znam. Ti bi da si u kolicima išla da se j*beš. Da tebi nije bio neko tvoj ti bi se javila, znam ja tebe jako dobro, ali nema veze. Znaš kako bi je drago jer sam hteo i imao neki plan, ali dobro sam se osvestio - pisao je Car, a Maja mu je prebacila stvari koje je izgovarao tokom lajva na Tiktoku.

Car je obavestio Maju da će ići na put i da zbog toga neće moći da se čuje sa njom, a ona mu je prebacila plavušu, sa snimka o kom se polemisalo da je prevario Aleksandru.

Filip je pozvao i Maju da dođe kod njega, da nekoliko dana provedu u miru.

- Ja nikad ovako nešto ne bih uradila, ali ne dozvoljavam da mene neko vređa, ponižava javno, omalovažava i uz to sve naziva lažljivicom, što ja nikad nisam bila. Ovo je samo realna slika, i mali deo onoga što se između nas dešava, a plasira se totalno druga priča. Toliko o tome koliko Maja laže i koliko su to prave i iskrene ljubavi - poručila je Maja putem svog Instagram profila nakon svih poruka koje je objavila.

Izvor: Kurir.rs/Republika.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još