STEFAN VIŠE NE PRIČA O OCU: Milica Dabović progovorila o bivšim partnerima i sinu

Bivša košarkašica Milica Dabović progovorila je o teškim trenucima kroz koje je prošla, jer kako je rekla, želi da drugi uče na njenom primeru.

Milica priznaje da je sama kriva za sve loše što joj se desilo, jer je imala pogrešne izbore.

- Ja sam lepak za budale, nisam ja birala partnere, nego oni mene. Ja sam onda rekla hajde da probamo, možda uspe. Te 2015. godine na Evropskom prvenstvu sam osvajala ceo svet, on je došao posle mesec dana i ostao. Svakom partneru sam verovala, jer sam polazila od sebe. Misliš ako si izabrala da budeš sa tim partnerom da on neće "voziti" filmove u tvojoj glavi. Onda počneš da se plašiš, pa ne smeš da prijaviš nasilje, jer misliš da će te ubiti.

Milica je pretrpela fizičko nasilje od strane partnera, kada je smogla snage da potraži pomoć doživela je šok.

- Mene je Šime trebalo da ubije, da bi neko reagovao. Kada sam prijavila policiju, jedan od policajaca mi je rekao "Pa dobro, Milice, nije te ubio". Bila sam u šoku i na to sam mu odgovorila da posle bronze olimpijske i zlatne medalje je Šime trebao da me ubije, pa tek onda da dođem u policiju i prijavim ga.

Iako je imala loše izbore, jedan od tih izbora joj je doneo nešto najlepše - sina Stefana.

- Ako me pitaš šta bih promenila u životu, sve bih, samo bih Stefana rodila. Bila sam u stanju da oprostim sve zbog deteta, jer tom detetu treba otac. Međutim, hvala Bogu Stefan više ne priča o ocu. Taj čovek pet godina nije okrenuo broj. Taj čovek nije upisan kao otac mog deteta, to je jedan od mojih retkih pametnih poteza u životu.

Izvor: Blic.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još