Steve Jobs tribute na MTV O Music Awards

Kako se navodi u saopštenju koje dolazi od MTV O Music Awards a prenosi ga magazin Billboard, druge po redu dodele nagrada zakazane za ovogodišnju "Noć veštica", 31. oktobra, organizovaće speciljalan trubute nastup, čija tema će biti suosnivač kompanije Apple i veliki inovator u polju razvoja kompjutera, komunikacionih uređaja i generalno savremene digitalne kulture, nedavno preminuli Steve Jobs. Najavljeni trubute nastup sa za sada nepoznate lokacije u Los Anđelesu će se pridružiti drugim nastupima na ovim "digitalnim dodelama" koje će deliti nagrade u kategoijama koje, između ostalog, uključuju i "Most Outrageous Tweet", "Best Web Born Artist" i "Oops! I Did It Online". Svoje učešće su za sada potvrdili, između ostalih, i Kelly Clarkson, Band Perry, Demi Lovato i Mac Miller, a sve najavljene događaje ćete moći da ispratite putem živog video streama - na posebnom streamu, koji počinje dva dana ranije, 29. oktobra, imaćete priliku da posmatrate pokušaj da O Music Awards postave novi Ginisov rekord u "najdužem plesu na žurci", koji trenutno iznosi 55 sati neprekidnog igranja.

Ne zaboravite - O Music Awards 2 nagrade su dodele koje uglavnom kreiraju i dodeljuju fanovi, a vi možete da učestvujete i preko Facebooka, na adresi facebook.com/MTVOMA, preko servisa Twitter - twitter.com/MTVOMA, dok je O Music Awards 2 Tumblr adresa omusicawards.tumblr.com.

Na kraju, podsećamo vas da su O Music Awards 2 nagrade objavljene i "objašnjene" putem kratkog videa u kojem se pojavljuju dva "robotska" animirana karaktera i pevačica i glumica Demi Lovato.

Izvor: billboard.com

Pogledajte još