ČASOPIS KOJI SPAJA CEO BALKAN: Predstavljeno drugo izdanje luksuznog, regionalnog magazina o skijanju SkiYu

Drugi po redu luksuzni, regionalni magazin o skijanju SkiYu, koji je prošle godine ekskluzivno pokrenuo OC Jahorina u saradnji sa Color Media Comunications, predstavljen je danas pred beogradskom publikom koja će, čitajući ovaj magazin, nezaobilazan vodič za sve ljubitelje skijanja i planinskog odmora, imati priliku da vidi aktuelne ponude skijaških centara zemalja bivše Jugoslavije a usput čitajući zanimljive činjenice i podatke o planinama regiona.

Tim povodom, direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić rekao je:

- SkiYu je vizionarski projekat koji ima za cilj da okupi ljude širom regiona, ljude koji dele istu strast prema skijanju, prirodi i avanturi. SkiYu će biti vaša pouzdana destinacija za sve informacije o skijanju - od cena i stanja staza na skijalištima, do zanimljivih prirodnih i istorijskih atrakcija u blizini, lokalne hrane, poznatih skijaša, instruktora i mnogo toga što čini vaše iskustvo potpunim. S ponosom ističem da je ovo veliki projekat, a cilj nam je uključiti sve zemlje. Reakcije s naše nedavne promocije su bile ništa manje nego fenomenalne, što me ispunjava velikim zadovoljstvom i uverenjem da je SkiYu časopis koji je zaista nedostajao našoj skijaškoj zajednici. Do sada promociju časopisa imali smo u Rovinju za vreme Weekend Media Festivala, u Crnoj Gori kada smo potpisivali sporazum o saradnji, kao i u Severnoj Makedoniji pre neki dan. Takođe, uz Hello! magazin napravili smo i promociju Ski časopisa, i može se reći da je osvojio već srca cele regije.

Foto: CMC

- Drago mi je podeliti s vama vesti da smo pre dva dana u Mavrovu potpisali ugovor o saradnji, čime smo stvorili jedinstvenu mogućnost za ljubitelje skijanja. Od sada jedan ski pass vredi od Makedonije do Slovenije, što predstavlja izuzetnu priliku za sve zaljubljenike u zimske sportove - dodao je Ljevnaić.

Direktor Color Media Communications Robert Čoban istakao je:

- Suština saradnje sa OC Jahorina nije samo u kreiranju medijskog proizvoda, magazina koji je pred vama već u radu na promeni svesti kod mlađih generacija gde želimo da se promeni i poveća jako mali broj skijaša u regionu. Kroz razne vidove promocije želimo da deca budu na planinama jer ovo se tiče i zdravlja svih nacija u regionu i nije samo priča o skijanju i planinskim rizortima. Skijanje nije samo navuci pancerice i izađi na stazu. Fenomenalne fotografije planinskih lepota, predlozi filmova koji imaju skijanje u fokusu su samo delić sadržaja koji vas čeka u ovogodišnjem broju magazina SkiYu.

- Ovo je časopis za večnost i ima istorijsku vrednost - zaključio je Žikica Milošević, urednik magazina SkiYu.

Magazin SkiYu izlazi na 200 strana i sadrži sve neophodne informacije za planiranje zimskog odmora. Pored neophodnih praktičnih informacija poput broja i težina staza širom regiona, ponude smeštaja i škola skijanja, čitaoci će u ovom magazinu pronaći i živopisne fotografije brojnih regionalnih skijališta, ali i čitati intervjue sa poznatim licima sadašnje i nekadašnje planinske scene.

Foto: CMC

Autor: Nadlanu.com
Foto: CMC

Pogledajte još