Dubioza kolektiv dobitnici Best Adria Act!

"Konačno, posle 3 nominacije, da i nas MTV sunce ogreje. Pre svega da se zahvalimo svim ljudima koji su glasali, a mi ćemo održati svoje obećanje i pokriti troškove pokvarenih miševa i tastatura po principu staro za novo. Oštećeni neka se jave na facebook.com/dubioza. Na kraju bi da se zahvalimo i svim ljudima koji su nam pomogli oko štele za dobijanje nagrade i da ih pozovemo sve u naštelivanje takmičenja za World Wide Act, ako već ne možemo namestiti ulazak u EU, kredit iz MMF-a i kvalifikacije za fudbal u Poljskoj", naveli su članovi benda na vest o pobedi koja ih je zatekla na povratku kući posle uspešnih koncerata u Francuskoj.

POGLEDAJTE VIDEO: Dubioza Kolektiv - Kokuz

Sevdah Baby je na svom Facebook profilu čestitao bendu "Dubioza kolektiv" na pobedi.

Ipak glasanju ovde nije kraj! Narednih nedelju dana, sve do 23. oktobra u ponoć imaćete prilike da podržite Dubiozu kolektiv i pomognete bendu da se nađu među 5 nominovanih izvođača iz celog sveta koji će se ove godine takmičiti za novo MTV priznanje, nagradu "World Wide Act"!

Fanovi glasaju za pobednike regionalnog glasanja kako bi izabrali najboljieg izvođača koji će poneti "evropsku titulu". Predstavnik Evrope će se zatim boriti sa drugim nominovanim izvođačima iz Latinske Amerike, Severne Amerike, Azije-Pacifika i Afrke/Indije/Bliskog istoka za prestižnu titulu. Imena pet nominovanih izvođača/grupa za ovu novu kategoriju biće objavljena kasnije.

Zato ne propustite da glasate i podržite Dubiozu kolektiv na www.mtvema.com do23. oktobra!

Ovogodišnja dodela evropskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards), održaće se 6. novembra u Belfastu u Severnoj Irskoj.

U trci za 2011 MTV EMA sa šest nominacija vodi Lady Gaga, a Katy Perry i Bruno Mars je slede sa po četiri nominacije. Britanska pevačica Adele, koja je proglašena i za najtiražniju muzičku zvezdu godine, nominovana je za tri nagrade, kao i mladi kanadski pevač Justin Bieber.

Ova 18. po redu godišnja dodela MTV EMA prenosiće se uživo u nedelju, 6. novembra u 21.00 po našem vremenu iz Odyssey Arene u Belfastu, putem MTV mreže kanala širom sveta.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.