PC Press Top 50: Portal diplomacyandcommerce.rs dobitnik specijalne nagrade "Digital Connect"

Portal diplomacyandcommerce.rs jedan je od dobitnika priznanja koji dodeljuje PC Press najboljim sajtovima, stranicama na društvenim mrežama i aplikacijama u Srbiji. Portal diplomacyandcommerce.rs nagrađen je u kategoriji "Digital Connect".

Pozdravljajući prisutne u Narodnom muzeju, Vesna Čarknajev, direktor PC Press-a podsetila je da se "priznanje Top 50 PC Press" dodeljuje od 1997. godine.

- Tada, kao i svih prethodnih godina, kao i sada cilj nam je da promovišemo korisnu upotrebu interneta. Na našem internet nebu postoji više od 100.000 sajtova na nacionalnom domenu, barem tri puta više sajtova na internacionalnim domenima i preko pola miliona naloga na društvenim mrežama.

Foto: Promo

- Predstavljamo news sajt na engleskom jeziku, namenjen strancima koji žive i rade u Srbiji. Sajt ih redovno i nepristrasno informiše o ekonomskim i političkim temama. Deo je Color Press grupacije i, zajedno sa istoimenim štampanim izdanjem magazina i desetinama događaja koje organizuju, snažno integriše strance u naš kulturološki prostor. Nagradu su dobili zbog kvaliteta i značaja sadržaja koji emituju. Zbog propozicija TOP50 nisu mogli da učestvuju u redovnim kategorijama, ali i te kako zaslužuju priznanje za kvalitet - piše u obrazloženju specijalne nagrade "Digital Connect" koju je danas Mijat Kondić, novinar portala, primio u ime redakcije na svečanoj dodeli priznanja u Narodnom muzeju Srbije.

Spisak svih dobitnika nagrada nalazi se na ovom linku:

https://pcpress.rs/top50-nagrade-internet-od-zabave-do-zarade/

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još