TOTALNO RASKRINKAVANJE: Jovana Novakov Šmizla iznela teške optužbe na račun nekadašnje prijateljice Ane Ćurčić (VIDEO)

Jovana Novakov Šmizla u svom gostovanju na Red televiziji u emisiji "Pitam za druga" iznela je teške optužbe na račun Ane Ćurčić, između ostalog, da je bila nasilna prema ćerki.

- One su se navodno posvađale oko malverzacija koje je Ana radila sa ćerkinim dečkom, sukob je eskalirao, pa su se njih dve potukle, da bi je na kraju Ana izbacila iz stana - rekla je Šmizla.

U emisiji je emitovan razgovor Šmizle i majke Zvezdana Slavnića.

- Neće da se javi dete na njene navode, ja njoj uopšte ništa loše nisam uradila, niko nema traume od Zvezdana, ni jedno od deteta, ona je rekla da će doneti knjižicu za doktora, ali ništa od toga nije uradila. Šta da ti pričam kad sve znaš, samo je trebalo vreme da se vidi kakva je ona osoba. Ona je bila sa mafijašima, to nije ništa sporno. Milena Kačavenda kad je dolazila kod nas, uzme sljušti dve litre vina, ona je bila na lečenju od alkohola, ma haos živi. Ana nema ni jednu pravu drugaricu, sa kim se ona druži, nije imala nikoga osim Zvezdana - glasio je snimak.

- Šmizlo, sad kad smo pogledali snimak razgovora, zašto ste Ana i ti tad bile u svađi, ona tad još uvek nije bila učesnik rijalitija? - pitala je voditeljka.

- Ona je histerisala non-stop, čak je divljala zbog nekih Zvezdanovih kola. Javile su se devojke koje su tome svemu prisustvovale, čak je jednoj i dugovala novac, ta devojka je svašta nešto iznela u javnost. Ta druga osoba je bila mnogo finansijski loše tako da je zavisila od posla kod Ane i nije smela da priča toliko jer se bojala - rekla je Jovana.

- Da li znaš nešto o navodima za transfer fudbalera o kome je pričala Kačavenda unutra? - pitala je voditeljka.

- Ona svašta radi svojoj deci, tu smo prisustvovali bivši muž i ja, gde su njih dve krenule da se biju. Dotična je terala svoju rođenu ćerku iz stana, gde je njena ćerka rekla da ne znamo kakva je ona i šta joj je sve radila u životu. Dečko njene ćerke je neki fudbaler i ona je uvela tog malog u priču sa bitkoinima, njega su počeli da šikaniraju za isplate, pa se on zato svađao dosta sa njima. Ana je otišla kod njegovog menadžera i počela tamo da divlja. Njena firma sa bitkoinima nije uopšte bila legalna i ona meni nije ništa isplatila kao što je pričala.

Jovana je konačno progovorila i o navodima da je Ana Ćurčić maltretirala svoju svekrvu. Naime, ona je istakla da smatra da je Ana namerno vodila kod doktora kako bi je okarakterisala kao ludu osobu. Takođe, misli da je Ana jedina osoba koja je vršila nasilje i koja je urlala po kući konstantno, dok je Slavnić sedeo i slušao njeno divljanje.

- Juče je čitava nacija ostala u šoku nakon Mileninog priznanja da je Ana Ćurčić maltretirala svoju svekrvu i da joj je bila robinja. Koja su tvoja saznanja? - upitala je voditeljka

- Drago mi je što je progovorila, ako je žrtva nasilja nije trebalo da maltretira svoju svekrvu. Žena ima jaku depresiju i anksioznost, nju su pustili iz psihijatrije, što znači da žena nije težak slučaj. Tvrdim da je Anina svekrva pila neke sumnjive lekove iako je Ana to demantovala. Teta Slavka me je zvala i jecala na telefon da dođem, ona je nju ostavila samu i kad sam ja krenula naišla je dotična i uzela njen telefon, pozvala me i pitala zašto me je zvala. Kad sam došla da je vidim, Slavka je bila pod sedativima, ali je svesno pričala - priznala je Jovana.

- Da li si bila prisutna kada je ona vršila nasilje nad njom? - upitala je voditeljka.

- Ja sam to čula od proverenih izvora, ona je sa svojom svekrvom uvek pričala bezobrazno, a ona mukica joj govorila "pa dobro, polako". Ana je rekla da mora da bude tako odsečna kako bi je ona slušala. Toliko o tome kolika je žrtva nasilja. Čula sam i to da nisam živela kod nje, jesam i te kako, stalno sam bila kod nje i konstantno smo ležali zajedno. Ona je non- stop pratila Zvezdana, bila je opterećena njime. Nisam ja radila kod nje, mi smo radile zajedno, odustala sam jer je totalno neodgovorna i nikad ne dolazi na posao - otkrila je Šmizla.

- Da li je i tebe kao i kumu obmanula koji je njen razlog ulaska u rijaliti? - pitala je voditeljka.

- Njeno je bilo da ulazi da se osveti, da će da mu se us*re u život, kao na finjaka da će da mu zavuče. On će kao sa vrata da zanemi, ali malo sutra. Htela je da uđem sa njom kako bi mogla da je kontrolišem. Svekrva je sve vreme bila u domu - odbrusila je Jovana.

- Da li je Zvezdan bio obavešten o tom njenom maltretiranju njegove majke? - pitala je voditeljka.

- Pa nije bio obavešten, mi nismo bili tu kada je ona nju tukla, znam da je samo tako sa njom pričala da bi se Slavka trgla, tako je bar ona to predstavljala - rekla je Šmizla i dodala:

- Bilo mi je sumnjivo jer je ona počela da izbegava dolazak na posao i čula sam od njenih radnica da je ona zlostavlja i maltretira, da je pravi ludom još više, da joj daje određene lekove. Prvo mi je Slavica na jedan način pokušala da nagovesti kao da mi je tražila pomoć, mogla sam da čujem njen vapaj. Ona je imala strah od nje, Ana tako non-stop urla, pogotovo kad je na lekovima. Ana je nju vodila na ispitivanja sve vreme, kao da je želela da dokaže da je ona luda i da je stavi na lekove. Žena kad nije na lekovima totalno je normalna, ona se izjasnila da je Slavka njoj dala novac za kafu neku i žena je morala da proda stan zbog tog biznisa sa kafom. Posao je propao i posle nije znala gde će.

- Zašto su te radnice ćutale i nisu prijavile to policiji? - pitala je voditeljka.

- Tu niko nije hteo da se meša, Ana ni malo nije naivna, ona zna da bude jako bezobrazna i opasna. Lagala je da je imala strah od Zvezdana jer on nikada nije pravio problem, on je gledao televiziju i nije ništa radio bitno. Ona je oduvek bila veći autoritet i jedina osoba koja je vršila nasilje - dodala je Šmizla.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još