POZNATI FINALISTI "SURVIVORA 2024": Tijana Jeremić, Mihaela Pavlović, Stefan Arsić i Luka Rimac bore se za laskavu titulu

Zabavno-takmičarski šou program "Survivor" bliži se kraju, a Stefan Arsić i Luka Rimac su pobedom u prethodnoj igri osvojili direktan prolazak u finale, dok je sreća preostala četiri takmičara zavisila od Velikog veća.

Foto: Nova.rs/PrintScreen

Finalisti i polufinalisti - Stefan Arsić, Tijana Jeremić, Anđela Šarčević, Dorian Ivanovski, Mihaela Pavlović i Luka Rimac suočili su se sa takmičarima koji su prethodnih nedelja izbačeni i koji su boravili u vili Velikog veća.

Članovi Velikog veća su Mitar Pešić, Vojislav Vrećo, Aleks Percan, Nensi Poropat, Katarina Nicić, Matea Galić i Ognjen Dimić.

Foto: Nova.rs/PrintScreen

Polufinalisti su imali priliku da odgledaju svoje profile u trajanju od po nekoliko minuta u kojima se može videti retrospektiva njihovog učešća u popularnom rijalitiju.

Svaki polufinalista se obratio Velikom veću i rekao im zbog čega baš on treba da nastavi svoju borbu u finalu.

Foto: Nova.rs/PrintScreen

Voditelj Bojan Perić je Velikom veću saopštio da će moći finaliste i polufinaliste da pita šta želi, kao i da će oni odlučiti ko od polufinalista odlazi u finale i sa Stefanom i Lukom se bori za titulu jedinog preživelog.

Veliko veće je prvo glasalo za članove crvenog plemena i osobu koju žele da vide u finalu. Voditelj je pročitao glasove, a onda i svima saopštio da je to Tijana Jeremić.

- Hvala svima, jedno veliko srce za sve vas. Ovo je potvrda svega što sam radila prethodna tri meseca. Boriću se protiv Stefana kao protiv "pet čoveka" - rekla je Tijana.

Foto: Nova.rs/PrintScreen

Jeremićeva će se boriti za titulu jedinog preživelog sa Stefanom Arsićem.

Veliko veće je potom glasalo za takmičara iz plavog plemena, a to je Mihaela Pavlović koja će se za pobedu u "Survivoru" boriti sa Lukom.

- Hvala svima, nisam očekivala da ću dobiti sve glasove. Daću sve od sebe na poligonu i drago mi je što za protivnika imam najjačeg takmičara, imam ljutog protivnika - rekla je Mihaela.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Pogledajte još