Zajedničko za MistakeMistake i Black Eyed Peas je?

Kao gosti će se pojaviti pevač grupe „Killo Killo” Vojislav Malešev i di džejevi MKSDL i Flip, a Ivan Bono koji komponuje muziku benda obećava dobru žurku.

S obzirom da bend broji sedam članova, a da vam gostuju MKDSL, Flip i Malešev na bini će izgleda biti gužva. Šta ste spremili za nastup?

IB: MKDSL i Flip prepliću dabstep, future-garage, 2-step i mnoge druge, trenutno aktuelne elektronske pravce. Zajedno smo nastupali na u KC Gradu na žurci Idemo na mars i atmosfera je bila fantastična, pa to očekujem opet. Sa Maleševim ćemo izvesti i remiks pesme "Da sam znao" u 2step/future-garage stilu.

Osim nastupa ti ove nedelje spremaš i izložbu reljefa u galeriji “Zvono”?

IB: Izložba je otvarena u ponedeljak, a inspirisana je igrom mog petogodišnjeg sina koji ređa igračke automobila u jedan veliki zastoj. Izloženo je pet reljefa različitih dimenzija i materijala rađenih po fotografijama gužvi u Beogradu.


Vaš animirni spot za pesmu “Out there” prati zanimljiva priča?
IB: Spot, koji je radio Nikola Vulović, su sticajem okolnosti videli članovi grupe “Black Eyed Peas”, Fergie i Will.I.Am. Pošto im se dopao, angažovali tog momka da i njima radi spot!

Ulaz na nastup je 200 dinara, a dan kasnije u “Tjubu” će svoj trideseti rođendan proslviti di džej Metju Hog, uz podrškku Pepea i Dejana Milićevića.

Pogledajte još