Džastin Timberlejk u Z Zegna odeći

Pogledajte, zar ne izgleda preslatko u džemperu od čiste vune V izreza, beloj košulji i pantalone od čistog pamuka! Za ovakav izgled poznatog pevača i glumca zaslužna je kompanija Ermenegildo Zegna koja je svetski lider u proizvodnji luksuzne odeće za muškarce.

Kompanija Zenga je osnovana 1910. godine u Triveru, u italijanskim Alpima od strane Ermenglida, mladog preduzimača čija je vizija bila da stvori najkvalitetniji tekstil na svetu kroz inovacije, koristeći najfinije tkanine sa njihovih originalnih tržišta porekla. Kompanijom kojom danas upravlja četvrta generacija porodice Zegna, predsedava Eremengildo Zegna, praunuk osnivača kompanije.

(old_image)

Još od kraja 90-ih godina 20.veka kompanija je ostvarila sveobuhvatnu strategiju kreirajući globalni modni luksuzni brend koji danas podrazumeva proizvodnju od tkanina preko odeće do modnih dodataka - fokusirana je na maloprodaju i prednjači po ulasku na nova svetska tržišta. Zegna je 2010. Godina proslavila jubilej stogodišnjicu poslovanja po najvišim kriterijumima kvaliteta.

Širom sveta postoji 560 Ermenegildo Zegna prodajnih mesta u 80 zemalja, od kojih preko 330 direktno upravlja. Među 560 prodajnih mesta nalazi se i Z Zegna shop u XYZ PREMIUM FASHION STORE-u u UŠĆE Shopping centru u Beogradu.

Pogledajte još