Pešić: Krka ima jaku ekipu!

0

Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je pred meč protiv Krke u 9. kolu Jadranske lige da protivnik ima jaku ekipu, iako se to ne vidi po plasmanu na tabeli.

Krka ima dosta jaku ekipu iako po plasmanu to nije pokazala. Ne treba zaboraviti da su prošle sezone bili prvaci Slovenije i da su osvojili Evročelendž kup. Poslednjih godina zaista beleže dobre rezultate i to veoma respektujemo“, preneo je Pešićeve reči klupski sajt.

Pešić je istakao da može da računa na sve igrače, osim već dugo povređenih Vuka Radivojevića i Bojana Radetića.

Na poziv za oprez u duelu sa Krkom upućuje i podatak da su u poslednjem kolu Evrokupa kao gosti pobedili Le Man sa 19 poena razlike. Gledali smo dosta njihovih utakmica, i sve koje smo gledali su izgubili, ali se radi o veoma dobroj ekipi“, kazao je Pešić.

Trener Zvezde je istakao da optimista pred meč protiv Krke.

I oni su kao i mi dosta mečeva izgubili na jednu loptu, promašeno slobodno bacanje, neke greške u finišu. Ove sezone angažovali su dosta kvalitetne američke igrače, a poseduju i iskusne domaće košarkaše koji su imali i zavidno reprezentativno iskustvo. Krka će nam sigurno biti težak protivnik, ali mi smo optimisti“, rekao je Pešić.

Utakmica Krka – Crvena zvezda igra se u subotu od 18.00 u Sloveniji.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.