CIA traži doktora Leonida Pavela!

Nakon sjajne viralne kampanje "Why So Serious?" koja je obeležila jednu filmsku godinu, poput filma koji je pratila "Mračni vitez" (The Dark Knight), Nolanova ekipa je odlučila da opet krene u Betmen-ofanzivu i zaintrigira javnost pre pojavljivanja prvih zvaničnih informacija o filmu "The Dark Knight Rises". I, sudeći po prvim naznakama, očekuje nas zanimljiv viral...

Interesantno je da druga, mada znatno manja grupa ljubitelja filma sumnja da se radi o zakasneloj kampanji za "Nemoguću misiju: Protokol duh". Mada, mi smo sigurni da se radi o "The Dark Knight Rises".

Poznati filmski magazini "Empire" i "Wired" su, navodno, dobili dva odvojena "CIA dokumenta" o doktoru Leonidu Pavelu koga niko nije prepoznao. Međutim, uvek informisani fanovi su lik koji se pojaviljuje na slici povezali sa glumcem Alonom Aboutboulom koji ima jednu od uloga u filmu "The Dark Knight Rises".

Naravno, još uvek ništa nije zvanično potvrđeno, ali kao što se može videti na dokumentima doktor Pavel je nuklearni fizičar iz Rusije koji je nestao.

Saznajte više o početku tizer-kampanje za novog Betmena!

(old_image)

Pogledajte još