Stanojević: Veoma smo motivisani!

"Motivisani smo i korektno smo radili ove nedelje. Oni su pobedili u poslednjoj utakmici, a na par su vodili pa izgubili na kraju. Njima je, kao i nama, preko potrebna pobeda i verujem da će igra biti agresivna", kazao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Stanojević je rekao da je čuo da je teren u Lučanima u dobrom stanju i istakao da su svi igrači Partizana spremni za meč osim Nemanje Tomića koji je imao zdravstvenih problema.

"U Lučanima je pao sneg, ali se otopio i niko na terenu nije igrao dve nedelje. To je nama bitno. Svi igrači su spremni za meč, Rnić je odradio suspenziju zbog kartona, jedino je Tomić imao problema, ali se nadam da će biti spreman", rekao je Stanojević.

Trener crno-belih je istakao da će prolećni deo šampionata pokazati da li će prvenstvo biti neizvesno ili će Partizan, kao i prethodnih godina, o tituli odlučivati u direktnom duelu sa "večitim" rivalom Crvenom Zvezdom.

"Videćemo u nastavku da li će prvenstvo biti neizvesno. Prošlih sezona smo imali situaciju da se u derbiju direktno odlučuje prvenstvo. Pratićemo meč Zvezde i Vojvodine ako budemo mirni na našoj utakmici", kazao je Stanojević.

Na pitanje novinara da li će Partizan od početka prolećnog dela sezone početi sa formiranjem tima za kvalifikacije za evropska takmičenja, Stanojević je rekao da je to "svima želja".

"Svima nam je želja da već u martu imamo formiran tim za, nadam se, Ligu šampiona. Ide se u tom pravcu, svi spominju budžete, ali je krucijalno da se ekipa održi na okupu. Teško je to, ali ćemo se truditi", istakao je Stanojević.

Igrači Partizana posle utakmice idu na odmor, a okupljanje igrača je zakazano za 16. januar sledeće godine.

Meč između Metalca i Partizana igra se sutra u 13.00 na stadionu u Lučanima.

Beta

Pogledajte još