Krstajić smenjuje Đurića!

Krstajić je za Press od petka kazao da su na jednoj strani Đurić i članovi uprave tima, a na drugoj on i trener Partizana Aleksandar Stanojević i da dve strane više ne mogu da sarađuju zbog poslednjih izjava predsednika kluba.

"'Ajde da napravimo referendum, kad su već izborne kampanje u toku... Da li je realno da posle svega opet radimo zajedno?! Ne znam, mislio sam letos da jeste, da nam je svima interes Partizan. Očigledno da nije tako. Vreme je da skinemo maske i da vidimo ko voli Partizan, a ko ne. Najbolje onda neka navijači presude", naveo je Krstajić.

Dragan Đurić je dan ranije za Press kazao da je Partizan morao da igra u Ligi šampiona i ove godine jer je imao jak tim i za neuspeh optužio ljude iz sportskog sektora. Prema njegovim rečima, Partizan je ostao bez novca od Lige šampiona i sada je u teškoj finansijskoj situaciji.

Krstajić je, međutim, odbacio te tvrdnje i naveo da je tim prošle godine zaradio 15 miliona evra, kada je i nastupio u Ligi šampiona.

"Kažu da nema para od Lige šampiona. Gde su te pare? Zaradili smo 15 miliona evra prošle godine. Tim čiji sam bio kapiten i Stanojević šef stručnog štaba! Pitam gde su pare od (transfera igrača) Matije Nastasića? Nije odigrao ni sekund u Partizanu, nego je poklonjen menadžeru da bi se ispeglao nekakav dug", rekao je sportski director Partizana.

Prema njegovim rečima uprava Partizana tvrdi da je bezgrešna, a duguje novac zaposlenima u klubu, kao i pojedinim klubovima u Srbiji.

"Problem je što se osetilo da imamo igrače koji će da koštaju 10 I više miliona evra, pa bi trebalo pokupiti kajmak od njihove prodaje u narednom periodu. Svi mi iz sportskog sektora tu smo da vratimo Partizanu barem nešto od onog što nam je dao, da mu se odužimo. Ne znam šta su oni iz uprave dali Partizanu, osim ako nisu uzeli", rekao je Krstajić.

Uprava i sportski sektor Partizana prvi put sukobili su se na početku sezone kada je klub ispao iz evropskih takmičenja. Krstajić je kazao da od tada trener Stanojević i predsednik Đurić uopšte ne komuniciraju.

Novi potresi u Humskoj dešavaju se u trenucima dominacije Partizana u Srbiji - klub je osvojio četiri uzastopne titule prvaka države, a na polovini tekuće sezone ima 10 bodova više od najvećeg rivala Crvene zvezde.


Pogledajte još