Smena Krstajića bila neizbežna

Prema njegovim rečima, Krstajić je danas pokušao da obrazloži svoje izjave i da smiri situaciju, ali se od njega očekivalo da se javno izvini pre sednice.

"Članovi Upravnog odbora nisu bili zadovoljni njegovim današnjim nastupom. Danas je bilo kasno da bilo šta uradi, trebalo je ranije da se izvini", rekao je Jovičić.

On je istakao da niko iz Partizana ne sme da govori onako kako je to uradio Krstajić i da javno kleveće upravu kluba.

Krstajić je govorio o 15 miliona evra, iako je zarada od Lige šampiona bila 12 miliona. Taj novac je iskorišćen za vraćanje dugova, servisiranje tekućih obaveza i zakup stanova za igrače i sigurno je da ga nije uzeo niko od članova uprave, rekao je Jovičić.

Potpredsednik Partizana je dodao da su današnjem sastanku prisustvovala desetorica članova Upravnog odbora, a protiv smene Krstajića bio je samo Albert Nađ.

Komentarišući najavi šefa stručnog štaba Aleksandra Stanojevića da će podneti ostavku ukoliko Krstajić bude smenjen, Jovičić je rekao da je to apsurdno.

"Na prošloj sedenici Upravnog odbora upravo je Krstajić bio protiv Stanojevića i tražio je da dovedemo bivšeg trenera kulskog Hajduka Nebojšu Vignjevića. Tada je to izglađeno, ali sada je Krstajić preterao. Upravni odbor to nije mogao da toleriše i sada predstoji angažovanje novog sportskog direktora", rekao je Jovičić.

Krstajić je posle sednjice rekao da nije želeo da se izvinjava jer ima karakter i smatra da je neophodno da "crno-bela Srbija" sazna istinu o tome kako se radi u Partizanu.

"Ponosan sam na sve što sam uradio kao sportski direktor. Sve sam radio potpuno čisto i pošteno i savest mi je mirna", rekao je Krstajić.

Komentarišući izjavu Jovičića da je nedavno tražio smenu Stanojevića, Krstajić je rekao da će o tome, ali i mnogim drugim stvarima, govoriti za par dana, kada sredi utiske o svemu što se dešavalo.

Pogledajte još