Krstajić: Stanojević mora da ostane!

"Posle svih dešavanja želim javno da pozovem Stanojevića i Rašovića da ostanu na svojim pozicijama. Oni treba da nastave gde su stali i da igrače koji ih podržavaju i žele da rade sa njima vode do nove titule...", navodi se u Krstajićevom saopštenju koje je poslao medijima elektronskom poštom.

Stanojević i Rašović najavili su da će podneti ostavke kada je Upravni odbor Partizana smenio Krstajića. Trener Teleoptika je to već učinio, dok se Stanojević još nalazi na odmoru, ali je najavio da više nije trener crno-belih.

Krstajić je naveo da će njih dvojica ostankom na svojim funkcijama "pokazati ljubav prema svom klubu" i zahvalio im se na podršci.

"Nažalost predsednik i uprava su još tu. Znam da bi oni bili najsrećniji da vide leđa i Saletu i Vuku sada... To je istina, jer oni ne žele dobro klubu. Žele da oteraju svu decu Partizana", smatra Krstajić.

Bivši kapiten i sportski direktor crno-belih istakao je da bi "bilo lepo da sada navijači čuju i predsednika".

"Ne verujem da će ih usrećiti i obavestiti da odlazi - već će opet poturiti nekog od svojih poslužnika iz Upravnog odbora, a posle će se kao i uvek skrivati iza tuđih reči i ograđivati od istih", dodao je Krstajić.

Krstajić je, na kraju, kazao da će "nastaviti borbu za istinu i za Partizan".

"Mislim da će i Skupština imati šta da kaže...", dodao je on.

Uprava Partizana smenila je u decembru Mladena Krstajića sa mesta sportskog direktora zbog javnog kritikovanja predsednika kluba i dela rukovodstva.

Beta

Pogledajte još