Grant na klupi, Stanojević smenjen!

Na sednici Upravnog odbora Partizana održanoj u prepodnevnim satima smenjen je šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević čije će mesto zauzeti izraelski stručnjak Avram Grant.

"Upravni odbor Partizana razrešio je Aleksandra Stanojevića dužnosti trenera prvog tima. Odluka je doneta usled povreda Statuta i opštih akata kluba i ugovora o radu izvršenih od strane Aleksandra Stanojevića iznošenjem i podržavanjem iznošenja netačnih podataka o radu kluba. Težina povrede radnih i ugovornih obaveza je takve prirode da je došlo do trajnog i potpunog narušavanja odnosa i saradnje između organa kluba i Aleksandra Stanojevića i njegov rad u Partizanu više nije moguć"
ističe se u saopštenju Upravnog odbora Partizana.

"Upravni odbor je odlučio da za trenera prvog tima postavi Avrama Granta, izraelskog stručnjaka, bivšeg trenera engleskih klubova Čelsija, Portsmuta i Vest Hema, više izraelskih klubova, kao i selektora najbolje selekcije te zemlje. Upravni odbor je uveren da će Partizan sa Avramom Grantom na čelu struke ostvariti rezultate koji su planirani i očekivani od armije navijača. Nakon sednice Upravnog odbora pristupiće se zaključenju ugovora sa gospodinom Grantom. Visina ugovora će biti usklađena sa realnim mogućnostima kluba, merilima primenjivanim u prethodnoj deceniji i neuporedivo manja od netačnih informacija koje su se pojavile u javnosti", zaključuje se u saopštenju.

Pogledajte još