Mišković doveo Tejga i Adiju u Partizan

"Mišković je zvao Đurića i ponudio mu dva igrača. Mene ne interesuju njihovi odnosi i ja sam rekao da oni ne mogu da dođu u klub. Hteo sam da guram mladog (Marka) Šćepovića. Đurić ih je, ipak, doveo, a za razloge morate pitati njega", rekao je Stanojević novinarima u beogradskom Medija centru.

Stanojević je istakao da je želeo da Tejgo potpiše, a da za Adiju nije bio zainteresovan.

"Da li je moguće da čovek koji je bio u Crvenoj zvezdi dovodi igrače u Partizan. Nemam ja ništa protiv i 10 da ih dovede, ako su oni dobri i donesu nam pobede", rekao je doskorašnji trener crno-belih i dodao da "nema ništa protiv da strani igrači dođu u klub ako se to uradi planske", a ne "kada dođe predsednik i kaže dolazi taj i taj".

Stanojević je naglasio da nikada nije rekao da mu vezni fudbaler Radosav Petrović nije bio potreban i da je predsednik Đurić to slagao.

Mladi trener je dodao da mu je Đurić kazao da je napadač Kleo Kordova morao biti prodat u januaru prošle godine "da bi klub mogao da podeli plati igračima".

Stanojević je prokomentarisao odlazak Stefana Savića iz kluba.

"Đurić je pričao da Savić neće otići jer nam je potreban, a onda je on prodat mimo mog znanja i znanja sportskog direktora i to nekoliko dana pred kvalifikacije za Ligu šampiona. Ja nisam imao problem da se proda neki igrač ako se to radi planski, a ne ovako", kazao je Stanojević.

"Ja sam samo želeo sistemski da se radi i ne dam ono što sam krvavo radio. Evo sad se pojavio igrač koji vredi 15 miliona evra (Lazar Marković) i Krstajić je rekao da ne može niko da ode. To je sistem, da ako ode (Zvonimir) Vukić, dođe mladi Jojić iz Teleoptika", rekao je doskorašnji trener crno-belih i naglasio da je Marković "možda već prodat, a da to niko ne zna".

Stanojević je rekao da UO "kuka kako nema sponzora", a da sponzor i ne treba jer Partizan sponzorišu mladi fudbaleri, koje članovi UO "ne treba da odvode i dovode" jer to nije njihov deo posla.

"Ne dajem na moj sistem i struku. Mi nismo uspeli da se izborimo za sistem, ali mene samo interesuje šta kaže struka, 25 ljudi koji svakodnevno rade sa mnom i navijači", zaključio je Stanojević.

Beta

Pogledajte još