Sve karte na sto protiv Nemaca!

"Bacamo sve karte na sto, potrošićemo poslednji atom snage i tek onda se spremamo za sledeći meč. Mi smo verovatno svežiji od Nemaca jer smo imali priliku da u trećem meču odmorimo neke igrače", rekao je Vuković novinarima u Beogradskoj areni.

Vuković
je istakao da će meč protiv Nemačke biti najvažniji jer će onda srpska reprezentacija biti u velikoj prednosti u odnosu na ostale.

"Nama je utakmica protiv Nemačke najvažnija, jer će nas teško stići kada ih pobedimo. I oni, ali i Danci, Poljaci od kojih smo bolji u međusobnim susretima. Spremamo se od utakmice do utakmice"
, rekao je selektor Srbije.

"Ako dođemo do igre u odbrani i dugog, strpljivog i pametnog napada imaćemo šansu. Mi smo od svih iz naše grupe ostavili dobar utisak, jedini smo koji smo dozvolili sebi da 30 minuta igramo u 'šarenom' sastavu jer nije isto kad promenite jednog, a ne svih šest igrača", ocenio je Vuković.

(old_image)

Selektor je najavio da će Momir Rnić i Petar Nenadić zameniti Miloša Kostadinovića i Nenada Vučkovića u prvoj utakmici druge faze Evropskog prvenstva protiv Nemaca.

"Situacija je takva da Vučković zbog povrede ne može da igra sutra protiv Nemaca, a za nastup u drugoj utakmici ima minimalne šanse. Bolje da imamo nekoga zdravog u timu, ko je spreman da odgovori izazovu".

On je dodao da je "zadovoljan Kostadinovićem", ali da mu treba "neko ko će imati više snage u srednjoj liniji odbrane".

On je pozvao publiku da popuni Beogradsku arenu jer je srpskim rukometašima podrška "neophodna".

"Ja se bojim da momci ne budu razočarani ako ne bude puna Arena jer očekuju podršku. Oni su napravili nešto što vrlo je malo ljudi, možda i među nama, verovalo da je moguće", kazao je Vuković.

Srbija sledeći meč igar u oviru Grupe I protiv Nemačke u ponedeljak od 20.15.

Osim Srbije i Nemačke u Grupi I su Poljska, Danska, Makedonija i Švedska.

Beta

Pogledajte još