Najtužnija pesma svih vremena je... (VIDEO)

U nedavnoj sprovedenoj online anketi, čije rezultate prenosi britanski "Telegraph", producent Dejvid King je otkrio da sedam od deset muškaraca zaplače uz baladu, a 90% žena sluša emotivne pesme posle raskida.

Čak 84% muškaraca uzrasta od 18 do 24 godine zaplače uz pesme koje ih dirnu, dok su gospoda starija od 55 godina malo "tvrđih srca", pa "samo" njih 74% plače uz pesme.

Svaki peti muškarac je bar jednom zaplakao dok vozi kada na radiju krene neka tužna pesma. U slučaju žena procenat "plakanja za volanom" je još veći, a dame plaču i na sretnim događajima poput venčanja i to četiri od deset njih to čini.

Ali, ono što je zanimljivo jeste koja to pesma je najtužnija po mišljenju anketiranih. Pesma koja većini tera suze na oči jeste stari hit benda R.E.M. "Everybody Hurts". Pa, i nismo previše iznenađeni, a ti?

Druga najtužnija pesma je "Candle In the Wind" koju je Elton Džon posvetio nastradaloj princezi Dajani, a na trećem mestu je "The Living Years" benda Mike and the Mechanics.

A da su anketirani čuli ovu pesmu Aleksandre Kovač, da li bi promenili svoje mišljenje?


Ali, onda se setimo i ove pesme No Doubt...A znamo i mnoge koji uvek plaču na ovu pesmu Verve...Na koju pesmu ti plačeš?
Možda sledeća pesma od Adele? Ili imaš nešto baš tvoje?

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.