Na Zrću se opet sprema ludilo!

Pioniri R'n'B i HIP-HOP scene u Hrvatskoj ali i šire regije, ugledni internacionalni promotor i DJ Phat Phillie, hrvatski hip-hop ambasador i kreativni izvođač Bizzo Bodega iz Bolesne braće, poznati event manager Damir Stupnišek Stupni te PR stručnjak i promotor R'n'B kulture Adnan Mehmedović-Medo udružili su snage u A4 grupu kako bi hrvatskoj, regionalnoj i internacionalnoj publici predstavili novi, prvi i sveži r'n'b i hip-hop festival- FRESH ISLAND FESTIVAL.

Neka tvoj prvi beg na more u 2012 godine bude vikend između 5.-8. jula kada će na sada već svetski popularnoj plaži Zrće, u klubovima Papaya i Aquarius, na 3 bine predstaviti mnoga poznata domaća i svetska imena r'n'b i hip-hop scene.
Odbrojavanje za prvi r'n'b i hip-hop festival započeće evropskom FRESH ISLAND FESTIVAL promo turnejom iz koje izdvajamo nastup u sklopu Exit-ovog zimskog festivala BIG SNOW FESTIVAL na Kopaoniku.

Na najvećem zimskom festivalu u regiji Big Snow Festival-u, u sklopu bine Fresh Island nastupiće Ms. Dynamite (Brit Award, Mobo Award), DJ Phat Phillie, Bizzo Bodega i gosti. Zagrebačka publika zaplesaće u Fresh ritmu na sve ukupno četiri Fresh Island žurke u Zagrebu u sklopu kojih će moći da osvoje svoj primerak ulaznice.

Ulaznice su u prodaju od 2. februara u saradnji sa Eventimom (eventim.hr) ili putem Papaya web shop-a.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.