Providna Ana Nikolić i njen januar, januar, januar...

Pevačica Ana Nikolić je svoju veridbu proslavila putovanje u Maleziju, a potom se "odmarala od odmora" u Crnoj Gori, piše "Blic Puls" za koji je otkrila i kako se provodila:

- Ovo putovanje bilo je nezaboravno i veoma mi je teško pao povratak...Sada sam se pošteno odmorila i moram da se vratim ranije ugovorenim koncertnim aktivnostima, ali i polako da počnem sa prikupljanjem i odabirom pesama za novi album - rekla je Ana.

- Dragan i ja smo ovo putovanje planirali punih šest meseci a ono što je zanimljivo je da smo se u svakom gradu zadržavali po par dana, a zatim nastavljali putovanje u potrazi za novim avanturama i upoznavanjem tamošnjih znamenitosti. Kuala Lumpur me je najviše fascinirao prevashodno predivnim mentalitetom ljudi, a i tamošnja klima i vlažnost vazduha mi savršeno odgovaraju. Bukvalno do te mere da bih se mogla preseliti tamo.

Međutim, izgleda su veridba i putovanje po Maleziji promenili stare navike "kraljice januara" Ane Nikolić, te se tokom odmora nije bavila izlascima ili šopingom, već "duhovnim preporodom".

- Bio ritam mi se sasvim promeno, svaku noć bih bila u dubokom snu već oko ponoći a budila sam se već u pet ujutru I na terasi uz knjigu posmatrala svitanje. Zaista, tek kada se nađemo na nekom tako mirnom i spokojnom mestu spoznamo koliko zapravo živimo u ludom, brzom i stresnom vremenu. Pronašla sam svoj mir… Takođe, svakog jutra sam trčala, dosta plivala I zdravo sam se hranila, tako da je ovo putovanje bilo pravi preporod za mene… - rekla je Ana za "Blic Puls".

Znači, ako ste pod stresom, kofere u ruke i pravac Malezija, čujete šta kaže Ana.

Izvor: ND/Blic Puls

Pogledajte još