Žena se po kapi poznaje?

Pa da li se može tip žene prepoznati po kapi?

Trendseterke

Više brinu o svakom detalju nego o tome što će da se smrznu. Ako je frizura u prvom planu, za kapu nema nikako mesta, pa ni u Sibiru. Vole da su ekstravagantne u svakoj prilici. Vole šljokice i kapu koja pre svega ističe lepotu, pa tek potom utopljava. Jedan deo ovih devojaka voli pre svega šešire u rok fazonu, ako je na šeširu neki lanac, pa to je prosto kao šlag na torti.

(old_image)

Alternativka

Šve što je in njih prosto "smara", ali obožavaju sve što se nekada nosilo. Pa ako imate pun oramr stare garderobe možda je bolje pre nego što se odlučite da bacite odeću pozovete u goste ove žene. Vole stare kape, pre svega modele iz 70-ih i 80-ih godina! Oduševiće ih prava lovačkih kapa, s po nekim geometrijskim detaljem.

(old_image)

Sportistkinja

Puka je suprotnost trendseterki. Bitno je samo da je toplo. Kapa u hip-hop fazonu, ali i obična, pa i muška, kapa preko čela i ušiju idealno su rešenje za ove žene.

Umetnica

Njiov izbor su definitvno kačketi ili beretke. Ukras su prišiveni materijali.

Stručnjaci kažu da je bitno samo da kapa ima što manje sintetike, poliestera i drugih veštačkih materijala koji ne dopuštaju koži da diše i pod kojima se kosa "naelektrizira"! Najbolji odabir su vuna, moher i pamuk.

Pogledajte još